Megbeszélést folytatott Hende Csaba honvédelmi miniszter Ehud Barak izraeli védelmi miniszterrel a magyar-izraeli együttműködés bővítésének lehetőségeiről szombaton a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián. Hende Csaba az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta: a konferencia margóján több kétoldalú tárgyalást folytatott. Hozzátette: az izraeli védelmi miniszterrel tartott mintegy félórás megbeszélésen elsősorban nem katonai együttműködésről volt szó, hanem a két ország közötti kapcsolatok elmélyítésének lehetőségeiről.

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Ez a hír sem nem igaz, sem nem mond semmit. Két honvédelmi miniszter találkozik, de nem katonai kérdésekről , hanem a két ország közötti általános és előre tervezett találkozóról van szó. Ugye ezt nem gondolja senki komolyan. Most, amikor az Irán -i nukleáris fegyverzet kimunkálásának utolsó fázisában vagyunk. Most, amikor a Szír események elfajulhatnak.
A másik hír értelmetlen. Mennyi volt az előző évben, mire költötték, most ezzel a + 7 milliárddal mit akarnak? Mire kell feltétlenül, miért? Miért nem más, fontosabb honvédelmi feladatra? Miután ezt nem tudjuk, ez a hír csak egy hír, vagy üzenet?
coyote3
Hú ez nagyon fog tetszeni a Jobbiknak és a fideSS radikális szárnyának:))))
kedwes
Nem igazán értem, mi tárgyalni valója van egy NATO tagállam honvédelmi miniszterének, egy NEM NATO tagállam honvédelmi miniszterével? Pláne az után, hogy az Unió is, - aminek tagja vagyunk - elítélte Izraelt a Gázai vérengzésért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.