Komoly politikai ügy lett az E. ON gázüzletágának visszavásárlása. Az ellenzéki erők az ügylet kockázataira világítanak rá, van, aki már egyenesen büntetőfeljelentéssel fenyeget, míg a kormányerő az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
"A Fidesz közleménye úgy fogalmaz, hogy Józsa Istvánnak (MSZP) ismét sikerült olyat mondania, amely megerősíti: a szocialistáknak nem az ország biztonsága számít, és nem a magyar emberek oldalán állnak. Megdöbbentőnek nevezik, hogy a szocialisták "akkor emelik fel a szavukat és riogatják a lakosságot", amikor a kormány visszavásárolja mindazt, amit ők egyszer már kiárusítottak."

Az senkinek sem tűnik fel, hogy az előző Fidesz kormány alatt történt az a bizonyos "kiárúsítás"?
coni
Hatalmasat kasszáltak a gáztározókon, mivel a becsült érték sokszorosát fizették érte. Szórja a pénzt a kormány és mindenre csak annyi a magyarázat:
nemzeti, stratégiai érdek (3x áron megvenni amit egyharmadáért is lehet!!!)
vagy elmúlt nyócéveznek

Igazán akkor lesz végérvényesen vége az országnak ha eladnak az oroszoknak az atomerőmű bővítés számunkra kifizethetetlen hitel felvételével.
tűzróka1939
A biztonságos gázellátásunkat nagyban befolyásolja az Orosz-Ukrán viszony . Hiába ad elég gázt Oroszország ha az Ukránok visszatartják . Azt már elfelejtették a furkófiúk, hogy az inséges időkben Magyarország gázt adott Szerbiának . Gázellátás terén mi soha sem voltunk veszélyben . Ki szorgalmazta Új gáztárolók létrehozását ? Hmmm ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.