“Úgy gondoljuk, hogy amikor dolgozik egy kormány, akkor nem illik zavarni”- magyarázta az Indexnek Csizmadia László, hogy miért szervezik a keddi eseményt. A Békemenet szerinte szeretetet és békét visz Gyulára, csendben vonulnak majd, és azt az üzenetet közvetítik, hogy nincs szükség háborúra. Szerinte a rendezvény nem irányul senki ellen, csak a kormány munkáját akarják segíteni. A szombati országértékelő azért lesz Bajnaiével egy időben, mert “nem titkoljuk, nem vagyunk boldogok attól, hogy azok akarnak visszatérni, akiket a választópolgárok egyszer már elküldtek”, mondta Csizmadia.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Idéznék a Büntető Törvénykönyvből:

"Az egyesülési, a gyülekezési szabadság, valamint a választási gyűlésen való részvétel jogának megsértése

174/C. § (1) Aki mást egyesülési vagy gyülekezési jogának gyakorlásában, valamint választási gyűlésen való részvételében erőszakkal vagy fenyegetéssel jogtalanul akadályoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekményre irányuló előkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

A békemenetes csürhe, ha korlátoz másokat a gyülekezési joguk, a vélemény-nyilvánítási joguk és a szólásszabadsághoz fűződő joguk gyakorlásában, nem más, mint köztörvényes bűnözők gyülekezete.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
Kell is a nyugalom a kormánynak már nem nagyon jut eszükbe mit kellene még
megadóztatni.
Miközben biztosítják a nyugalmat a kormánynak büszkén vihetnék a transzparenseket amire olyanok lehetnének írva, hogy "köszönjük az új adókat" vagy "még több adót akarunk".
No_Fidesz_No_Problem
“Úgy gondoljuk, hogy amikor dolgozik egy kormány, akkor nem illik zavarni” - mondta Csizmadia. Rosszul gondolják. Evés, alvás, bacás közben nem illik zavarni az embert. Kormányzás közben kifejezetten elvárható az ellenzéktől, hogy a körmére nézzen a kormányzó pártnak.
nemkati
@Dr. Felipe: @scandináv: Az MSZP is, de a Fidesz is nem egyszer, már kétszer el lett küldve.

A Fideszt harmadszor is el kekk küldeni, ekkora rombolást még egyik kormány sem végzett az országban a rendszerváltás óta, mint ezek. Ennyit nem rabolt, ennyit nem hazudott, ennyi embert és ennyi mindent nem tett tönkre még kormány, mint a Fidesz.
gabrella
A kormány nem lehetne szeretettel kifizetni a munkájáért nem 1,5 -2 millió ft-tal havonta?
Akkor jutna a többi embernek egy kis pénz megélhetésre.
Dr.luigilongo60
Most is voltak importált birkák a nyájban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.