A szocialisták "hataloméhség-menete" puszta és egyszerű kampány - jelentette ki a Fidesz pártigazgatója az MSZP éhségmenetére utalva kedden Orosházán, a párt új irodájának átadásán.

Kubatov Gábor közölte: miközben a Fidesz az emberek véleményét kikérve arra törekszik, hogy a legnagyobb egység legyen a kormányzati döntések mögött, a szocialisták elindították "hataloméhség-menetüket".

A szocialisták a kispénzű emberek háta mögé bújva kampányolnak, akciójuk tipikus példa a hazugságra, az átverésre és a szemfényvesztésre - közölte a politikus.

A pártigazgató szerint az MSZP politikusai akkor nem voltak "ennyire végtelenül érzékenyek", amikor 40 milliárd forintért emeltek völgyhidat, alagutat építettek az alföldre, amikor "Hagyó Miklós teletömte a nokiás dobozát pénzzel", nem voltak akkor sem, amikor sukorói telekcsere történt vagy amikor értékesítették a moszkvai kereskedelmi képviseletet.

Ezzel szemben a Fidesznek más elképzelései vannak arról, hogyan kell szolgálni Magyarországot: ide tartozik a 10 százalékos rezsicsökkentés, a devizahitelesek megsegítése, illetve a közmunkaprogram, amelyben az újonnan megnyíló kereteknek köszönhetően a jövőben 200 helyett 250 ezren vehetnek részt – hangsúlyozta a honatya.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
A szocik épittettek 700 km autópályát, völgyhíddal és alagúttal,
a Fidesz pedig eddig 7-et adott át.
Mivel büszkékednek? A Gyurcsány által idehozott Mercédesszel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Teljesen ki fogja nyirni a fidesz a vidéki szavazóit az ángyánnal és "hataloméhség-menete" -ezéssel, ők tudják, szerintem ez nem tesz nekik jót!, de csinálják csak:)
Dr.luigilongo60
@kamazuka: Mondta ezt a jobboldali sajtó.
Ehhez képest csak Zusi van börtönbe egyedül, egy csómó ügyben még vádemelés sem született,Sukoró, Hagyó,Hunwald ügy is kifulladni látszik.
Te is bedőltél a propagandának.
kamazuka
@Dr.luigilongo60: Tisztelt Dr úr!
A szeretet ereje járja át szívedet!
Bedőlni látszik létem!Velem is csak többen vagytok!
Dr.luigilongo60
@kamazuka: A kormányváltás óta több mint ezer feljelentés,illetve ügyek bedobása történt a köztudatba.
Ehhez képest tudsz valami konkrét bírósági eljárásról?
kamazuka
@Dr.luigilongo60: nem, és úgy tünik mintha a leköszönt kormánynak a jelenlegiek falaznának.kitudja miért ítélet nem születik elnapolnak,húzzák mint a rétes tésztát,lást a Mal ügy!
Lehet hogy,ha a perbe fogottak csicseregnének akkor madárdaltól lenne hangos az erdő?
Dr.luigilongo60
@kamazuka: Ez megint csak egy elmélet.Tekinsd meg az alábbi számsort.

"Budai Gyula megemlítette: 2010 novembere és 2012 augusztusa között 1442 ügyben vizsgálódtak, 110 nyilvános vizsgálati jelentést készítettek, és 61 büntető feljelentés született, ezek egy részét a Kormányzati Ellenőrzési Hivatallal tették meg, illetve az Állami Számvevőszék (ÁSZ) is élt ezzel a jogával. Jelenleg 30 ügyben zajlik nyomozás és hét ügyben indult bírósági eljárás - jegyezte meg."

1442 ügyből még nincs egyetlen jogerős ítélet.
A handabandázásnak pontosan az a célja, hogy sokan elhigyjék, hogy Fletóék össze-vissza loptak.
Van is rá fogadókézség ezek szerint.

Vicces ez, nem kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.