Ha valóban Matolcsy György lesz a jegybankelnök, akkor jobban teszi mindenki, ha letérdel és imádkozik – így reagált Burány Sándor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arra, hogy a Világgazdaság értesülései szerint már szinte biztosra vehető, hogy a nemzetgazdasági miniszter váltja Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank élén. Az MSZP-s országgyűlési képviselő szerint Matolcsy Györgyön külföldön csak röhögnek, sajnálkoznak, egyes döntéseit látva pedig a hajukat tépik. Ha ő lesz a jegybankelnök, az olyan durva üzenet a piacoknak, hogy az biztosan padlóra küldi a forintárfolyamot – vélekedett.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"biztosan padlóra küldi a forintárfolyamot"--ez a Fidesz terve ,amit majd az izraeli tőke behívásával és jelenlétével ,az országot eladva akar megoldani,az utánam a vízözön jeligével !
eberti
Itthon nem mindenki röhög Matolcsyn,csak a hajukat tépik...
silber13
Egy bandzsa macskajancsin, aki hülyeségek egész tárházát vonultatja fel, mit is csinálhatna Európa... Kiröhögik, a zsebbenmatató főnökével egyetemben...:-)))))))))
kukac50
Orbán nem engedheti,hogy Matolcsy legyen a jegybank elnök.
Milyen tanácsadói vannak ha még ezt sem érik fel ésszel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.