A csütörtökön kezdődő EU-csúcsra "egy példátlan gazdasági kudarcot vallott magyar miniszterelnök utazik el, aki sem hitelt érdemlő egyensúlyi és növekedési pályát megalapozó intézkedéseket, sem erős érdekérvényesítő képességet nem tud felmutatni" - fogalmaztak, hozzátéve: "ebben a helyzetben sajnos a legtöbb, ami a magyar kormányfőtől elvárható, hogy az értekezlet témáját adó 2014-2020-as uniós költségvetési ciklusra ne csökkenjen a Magyarországra érkező fejlesztési források összege". Az MSZP szerint ha "a minden fontos területen kudarcot valló" Orbán Viktor ebben az ország jövőjét évtizedekre meghatározó nemzeti ügyben is csődöt mond, végleg méltatlanná válik a kormányfői posztra.

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manno István
Én meg azt várom el az MSzP-től, hogy végre húzzanak már el ...
entero
Az egy dolog, hogy a Fidesz is követ el hibákat, de hogy éppen az MSZP - nek legyenek elvárásai velük szemben, kicsit több, mint vérlázító.
Vezekelek
@entero: Tudod barátom, a szocik (akiket rühellek!) legalább bejárnak a parlamentbe és nem kintről csaholnak mint Orbán nyolc éven keresztül.
entero
@Vezekelek: Bejárnak, de minek? Eleget voltak már ott...:-))
Vezekelek
@entero: Mert állítólag demokrácia volt akkoriban, nem olyan diktatúra mint most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.