"Cigány emberként és hazafiként számomra teljes mértékben elfogadhatatlan események történnek szeretett hazánkban. Mérhetetlen szomorúsággal tölt el az, hogy a mélyszegénységben és létminimum alatt élő emberek éhségmenetét megpróbálják nem nemzeti ügyként kezelni" - írta az Éhségmenet egyik résztvevője a STOPhoz is eljutott nyílt levelében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Érzéketlen tuskók nézik le az éhségmenetet! Minden értelmes ember egyűtérző,ha nem is tud segíteni,de nem is provokálja a szegény réteget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Akik az éhségmenet létét firtatják, legyenek szivesek éljenek meg havonta 22.800.-ft-ból vagy 47 ezerből havonta!!!
Utána lehet véleményt mondani! Kritizálni.
kacsa0707
@QQCSI: Kedves QQCSI ha nem vetted volna észre, és nem kevernéd szezont a fazonnal, akkor láthatnád, hogy én utálok minden olyan politikust, aki más nyomorúságának a hátán lovagolva akar célba érni.
Így elítélem, aki bohóckodásból kitűzi a sárga csillagot, vagy táblát akaszt a nyakába, hogy én is cigány vagyok, és még folytathatnám ezeket a gusztustalan, és megalázó megnyilvánulásokat.
Törölt felhasználó
@QQCSI: én még olyan Bayer megnyilvánulást nem hallottam kb, ahol ne személyeskedne, azt is valami legalja szinten. Egy igaz tirpák, a jobbikban lenne a helye. Csak azoknál az emberknél legalább "némileg" érthető emberi dolog a megkesedettségből gyűlölködés.. Ezek a kedvenceim, akiket igazából ez nem is érint de fröcsög a sz@r a szájából. A jobbikban is nem a vidékiek a legnagyobb rasszisták, mert ők nem a cigányokat utálják, hanem egyes szomszédjaikat, akik sok esetben cigányok. Persze a pesti az fröcsögve cigányozik az 5. kerben pl..:)
gabrella
@kacsa0707: Na meg az is gusztustalan amikor a milliárdosok provokálják az éhségmenetet.
QQCSI
@kacsa0707: Ha így igaz, megkövetlek!
Vezekelek
Nem kell ezeket sértegetni a Kereszténységgel vagy a Demokrata mivolttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.