Önkényuralmukat annyira leplezik sajátos “törvénykezésükkel”, amennyire az egy “legalitásra” vergődött gengszterbandától várható. Alkotmányellenesnek minősített “törvényeiket”, “rendeleteiket” simán beemelik zalaptákolmányukba, oszt kalap/oszt jó napot…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A kormánynak abba kellene már hagyni a törvénykezést! Saját szájuk íze szerint átszabják,
Nem alkalmazható módosítják, ezen kívül semmi mást nem tesznek.
Törvénykezés helyett munkahelyteremtő beruházásokon törjék a fejüket,mert az év közepére Magyarországon már nem lesz esetleg 2millió adófizető állampolgár.
Gyulán miért nem sétáltak az emberek között a külvárosban, békamenet,kopók Nélkül.
Akkor látnák a valóságot értenék miről beszélünk.
rosalinda57
Sajnos teljesen hiábavaló a nagy törvénygyártásuk, még a saját rendeleteiket sem tartják be. Emiatt abszolút kiszámíthatatlan minden cselekedetük. 2010-ben létezett egy olyan átmeneti intézkedésük, hogy az a rokkant nyugdíjas, aki 10 éven belül öregségi nyugdíjra jogosult, azt a felülvizsgálatnál, ha állapotában nem történik javulás, rokkantsági nyugdíjba kell tartani ! Kinél és mikor tartották be ezt a saját rendelkezésüket. Szerintem azt sem tudták, hogy van ilyen. Az ilyen rokkantat visszaminősítették romló állapota ellenére is és megszüntették az ellátást a részére. Természetesen az illető nem hagyta magát "lerázni" és bírósághoz fordult keresettel, hogy soron kívül tárgyalják ügyét. Ezt a bíróság elutasította. Tudta az egész bagázs, hogy kinek mit kell csinálnia egy forgatókönyv alapján, nem gondolva arra, hogy mennyi kárt okoztak a "hübelebalázs' - módjára alkotott intézkedéseikkel
rosalinda57
Jó ha van az AB, de nem kellett volna kormányzati körökhöz tartozókkal felhígítani !!
Az Alkotmánybíróságot tisztelet, szakértelem és tudás jellemezte. Az új tagok még túl sok jót nem cselekedtek. Ha már ilyen pozícióba kerültek, akkor legalább tanuljanak a régebbi tagoktól. Tanulni ugyanis nem szégyen !
mariaberta
Orbán és Fidesz etársak szerint igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.