Orbán Viktor rezsimjének mennie kell, hogy a magyarok milliói maradhassanak és boldogulhassanak - jelentette ki Bajnai Gordon az Együtt 2014 évértékelő rendezvényén. A volt kormányfő szerint a remény koalícióját kell felépítsék és győzelemre vigyék. A budapesti Millenáris parkban azt is bejelentették: a mozgalom hamarosan párttá alakul.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Mondja ezt egy már bukott kormányfő, akinek szintén csak a hatalom megszerzése a célja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@Don Quijote: ne piszkáld, a kifakult vörös zászló lett nála narancssárga. Valamiben mindig hinnie kell. Ugye egy okos ember mondta, hogy a lét határozza meg a tudatot. Nála ez így jelentkezik. Egyébként, ha ez a kicsi dagadt barna emberke újra győzni tud ebben az országban, akkor egyrészt az országnak vége, másrészt meg is érdemli a nép.
Egy viccet még zárásnak.
Mit kér Orbán 2011-ben , 2012-ben és 2013-ban,2014-ben?
Türelmet, megértést , kitartást, kegyelmet.
Zsuga
@Darthon1: Az a baj, hogy aki megérdemelné, valószínű továbbra sem fog rosszul járni, vagy annyira fanatikus, hogy ha még is, akkor sem ismeri el. Azok szívják meg majd igazán, akik ellene szavaznak. Akik jól élnek most és talán nem is foglalkoznak a politikával, meg a könnyen befolyásolható és megvásárolható szavazóréteg fel sem fogja igazán a következményeket, vagy nem is érdekli őket, mert vagy határon túliak, vagy putriban segélyen élők és annyira tudatlanok, hogy az agitátorok könnyűszerrel hálózzák be őket.
Hellcat
@entero: "Mondja ezt egy már bukott kormányfő, akinek szintén csak a hatalom megszerzése a célja." Ezzel annyira jellemezted a qrbánt...annyira de annyira tökéletesen jellemezted. :)
entero
@Zsuga: Ezek szerint te döntöd el, ki mit érdemelne, és azt is biztosan tudod, kikből állnak azok, akiknek nem lesz rosszabb az életük, bármi is történjen. Kicsit azért nem ártana gondolkozni, mielőtt leírsz valamit.
kkalman
"Magyarországon nemcsak olyan emberek vannak, akik elhagyták a hazát, hanem olyanok is, akik úgy érzik, a hazájuk hagyta el őket."
Ez utóbbiakból viszont nem fél millió, hanem jóval több van. Nekik visszaadni a hazát, az lesz embert próbáló feladat. Mindegy, hogy hogyan hívják majd a miniszterelnököt a 2014-es választások után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.