Orbán Viktor rezsimjének mennie kell, hogy a magyarok milliói maradhassanak és boldogulhassanak - jelentette ki Bajnai Gordon az Együtt 2014 évértékelő rendezvényén. A volt kormányfő szerint a remény koalícióját kell felépítsék és győzelemre vigyék. A budapesti Millenáris parkban azt is bejelentették: a mozgalom hamarosan párttá alakul.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
Mondja ezt egy már bukott kormányfő, akinek szintén csak a hatalom megszerzése a célja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
entero
Mondja ezt egy már bukott kormányfő, akinek szintén csak a hatalom megszerzése a célja.
amaramaistanna
@entero: Meglátásom szerint nagyon tévedsz,jobb lenne utánnanézni a dolgoknak.Bajnai a válságkezelő szakértői kormány vezetője volt.Nem bukott meg,sikeres volt.Ezt kellett volna folytatnia Orbánéknak.Helyette feldúlták az országot.Tönkretették az emberek többségének az életét.A gazdaságot,az alkotmányosságot gerincbetörték.Mi tetszik ebben neked.Igen,ahhoz bizony hatalom kell,hogy visszafordítsuk Orbán rezsimjét a szakadék széléről.Nézz szét kérlek magad körül,nem hiszem,hogy nem veszed észre az anomáliákat.Én felvállalom,s mindenkit arra biztatok,hogy támogassuk az Együtt 2014-et.Nincs más esély a normális ,nyugodt kiegyensúlyozott életre,a jogállamiságra,a hatalmi ágak szétválasztására...stb,stb...
entero
@amaramaistanna: Támogasd nyugodtan Bajnait. Én nem fogom.
amaramaistanna
@entero: Két lehetőség maradt,vagy támogatjuk Bajnait és leendő szövetségeseit,vagy támogatjuk Orbán rezsimjét,az elnyomást,a szegénységet mindazt a szélsőjobboldali mamelukokat,akik a Fidesznek és Orbánnak oly kedvesek.Mindazt amely a legsötétebb éveket hozta HAZÁNKRA.Ha nem lenne ez a probléma,akkor is azt az alakulatot támogatnám,melyet Bajnai Gordon neve fémjelez.Lelked rajta,hogy mit teszel!
Don Quijote
@entero: legalább ne hazudnál okostóni!!!
Don Quijote
Felsorolom a bukottakat a gyengébbek kedvéért!
1994: Boros
1998: Horn
2002: Orbán
2006: Orbán
2009: Gyurcsány
2010: Egy évre vállalva befejezte Bajnai
Bukni fog : Orbán 2014-ben
tehát 2 alkalommal a dagi barna szopott és jön a következő:-))))))))
Don Quijote
Ja és annak ellenére visszatapsolták hogy már kétszer bukott:DDD
Don Quijote
@entero: Na öreg erre varrjál gombot !! Mit öreg, cégvezető!!!
töky
@entero: orbán örökké és ámen... Nem értelek. Ennél azért értelmesebbnek tűnsz...
coni
@Don Quijote: @entero: legalább ne hazudnál okostóni!!!

Azért hazudnak mert a vezírük egy mondatában átlagosan 3 hazugság van.
Pl:
500 Mrd-al több mezőgazdasági támogatást harcoltunk ki (valóság 2013 -tól az újonnan csatlakozottak is elérték a 100%-os támogatási plafont)

25mrd euro kohéziós pénz (2007-2013) kevesebb mint 20 Mrd (2014-2020)

óriási a bizalom, elkapkodták a dollár-kötvényünket (valójában Mexikónál, Töröko.-nál magasabb kamattal, ami kigazdálkodhatatlan)

nem nő az adósság (valójában december óta 1 hónap alatt 460 mrd-al nőtt)

Az EON jó üzlet (valójában az értékbecslés többszöröséért vették)

MOL részvény stratégia+üzlet (valóságban 150 Mrd többért vették és 24%-al nincs döntés jogunk)

CÖF civil szervezet (valójában a mi adónkból fizetik)

És ez csak néhány mondat!
coni
A lényeg lemaradt: mai info hírek szerint a közvélemény kutatások szerint Orbán népszerűbb mint Bajnai (a stúdióban valószínűleg leszakadt a plafon).
Don Quijote
@coni: Mivel ezzel kábítják a seggnyaloncai, jövőre ki kell bérelje valamelyik kórtermet stájereknél:-)))))
kamazuka
@Don Quijote: Engem kifelejtettél!Én, az adófizető,választópolgár buktam a legnagyobbat!
Darthon1
@Don Quijote: ne piszkáld, a kifakult vörös zászló lett nála narancssárga. Valamiben mindig hinnie kell. Ugye egy okos ember mondta, hogy a lét határozza meg a tudatot. Nála ez így jelentkezik. Egyébként, ha ez a kicsi dagadt barna emberke újra győzni tud ebben az országban, akkor egyrészt az országnak vége, másrészt meg is érdemli a nép.
Egy viccet még zárásnak.
Mit kér Orbán 2011-ben , 2012-ben és 2013-ban,2014-ben?
Türelmet, megértést , kitartást, kegyelmet.
Zsuga
@Darthon1: Az a baj, hogy aki megérdemelné, valószínű továbbra sem fog rosszul járni, vagy annyira fanatikus, hogy ha még is, akkor sem ismeri el. Azok szívják meg majd igazán, akik ellene szavaznak. Akik jól élnek most és talán nem is foglalkoznak a politikával, meg a könnyen befolyásolható és megvásárolható szavazóréteg fel sem fogja igazán a következményeket, vagy nem is érdekli őket, mert vagy határon túliak, vagy putriban segélyen élők és annyira tudatlanok, hogy az agitátorok könnyűszerrel hálózzák be őket.
Hellcat
@entero: "Mondja ezt egy már bukott kormányfő, akinek szintén csak a hatalom megszerzése a célja." Ezzel annyira jellemezted a qrbánt...annyira de annyira tökéletesen jellemezted. :)
entero
@Zsuga: Ezek szerint te döntöd el, ki mit érdemelne, és azt is biztosan tudod, kikből állnak azok, akiknek nem lesz rosszabb az életük, bármi is történjen. Kicsit azért nem ártana gondolkozni, mielőtt leírsz valamit.
kkalman
"Magyarországon nemcsak olyan emberek vannak, akik elhagyták a hazát, hanem olyanok is, akik úgy érzik, a hazájuk hagyta el őket."
Ez utóbbiakból viszont nem fél millió, hanem jóval több van. Nekik visszaadni a hazát, az lesz embert próbáló feladat. Mindegy, hogy hogyan hívják majd a miniszterelnököt a 2014-es választások után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.