Az Európai Unió következő keretköltségvetésében Magyarországnak megállapított támogatásért itthon még meg kell dolgozni - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának adott, szombaton rögzített interjújában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
Simicskának, Nyergesnek, Mészárosnak egy újabb lehetőség... Mert hogy az egyszeri emberek ebből nem sokat látnak, az is biztos. Legfeljebb szép nagy hirdetőtáblákat, hogy "Készült a Széchenyi Terv támogatásával" - na bumm, hova szarjak, hogy valamelyik csókosnak megint kiírtak egy pályázatot?!
Dr. Felipe
A pénz, ami Magyarországra jön az egy lehetőség hogy ellophassuk csak "Anikó arra kell vigyázni hogy ne mi nyerjük a legtöbbet"
GORGIO12
erdekesen hangzik mar most gyanus...varjunk meg egy hetet aztan a hirekbol csak valaki elszolja magat mirol is van konkretan szo
Boros Anikó
Orbán: az elnyert EU-pénzek lehívásáért itthon még dolgozni kell.

Kinek is minek is ?? NEKTEK a TI irányításotok alatt levő csőcseléknek.
RABLÓ BANDA .!!! Kevés a bankszámlátok,kevés a birtokotok,remélem ebből futja mindenre ,vagy nem??? ROTHADNÁTOK MEG :)))))))))))))))))))
Hellcat
Édesanyám könyvelő, tegnap mesélt egy érdekes történetet. A Támop kiírt egy pályázatot aminek a pályázási feltétele az volt, hogy adott hónap 10.-étől várják a pályázatot az adott kiírásra, ami korábban érkezik az kiesik, gyorsfutárral és egyéb gyorsított módon feladott pályázatokat sem veszik figyelembe, csak az a nyerő amin a postai bélyegző is 10.-ét mutat. Az adott időpontban be is érkezett 5 darab pályázat 10.-én. akik között kiosztottak egy jókora összeget, majd amik már 11.én érkeztek be azok olyan sokan voltak, hogy a támogatások összege egységesen átlépte volna a támogatási keretet ezért senki nem kap ilyenkor semmit. A furcsa dolog az egészben, hogy az az 5 pályázat mind fidesz közeli helyre ment, viszont érdekelte volna a népet, hogy hogy a picsába ért oda a pályázatuk 10.én, ha nem adhatták fel gyorsítva a levelet. Kitaláltak valami kamu dumát...megcáfolta a posta...kitaláltak egy másik kamu dumát...azt is megcáfolta a posta...de a végén mindezek ellenére ez az 5 pályázat ami alapból kiesett volna a versenyből mert 9.én adták fel a őket, ezek megkapták a pénzt, a többi tisztességesen feladott pályázó közül pedig senki nem kapott egy kurva vasat se...milyen érdekes nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.