Mintegy 728 millió forintért vásárol újabb nagy teljesítményű autókat, többek között Audi A7-eseket a Terrorelhárítási Központ (TEK) - derült ki az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának hétfő délutáni ülésén. A Belügyminisztérium részéről ennek a költekezésnek a szükségességét azzal indokolták, hogy az operatív akciók, illetve egyes védett – magyar és külföldi – személyek biztonságának szavatolása csak az új gépjárműparkkal lehetséges. Emlékezetes, a TEK két évvel ezelőtt listaáron 15 millió és 40 millió forint közötti értékű Audi Q7-eseket vásárolt a bűnözők üldözéséhez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Miben kopott úgy el ez előző járműpark, hogy két év múlva új Audik kellenek? Az egyetem helyett egészen a Tatuin-ig kellett menni a jedi gyerekért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@profon: Tarlós és Vitézi azt hogy tuszkolná be a jelenlegi metróalagútjába? Az Alstromok is surolják a falat, és a páncélozás miatt gondolom szálesebb lenne?:-))
Silver
Ha a kábel lopás terror cselekmény lesz legalább lesz mivel üldözni a terroristákat.
A Tündik bündije
Miben kopott úgy el ez előző járműpark, hogy két év múlva új Audik kellenek? Az egyetem helyett egészen a Tatuin-ig kellett menni a jedi gyerekért?
kerék
Most nem azért, de audival miért könnyebb a bűnüldözés? A TEK-esek bele sem férnek teljes felszerelésben, ezeket csak maguknak vették hétköznapi használatra...Nem egy kimondott kommandós kocsi.

Röhej az egész.
gazdag dezső
Ugye ez is csak a mese!Az igazi terror elháritó kocsi nem az audi,BMW,! De nem mondom el miaz mert még azt is vesznek! Ez az egész magamutogatás,szórakozás az elhárításnak!Nem ezek ,és nem ilyen kocsik kellenének,ez is azt bizonyítja hogy a valódi cél nem a bűnözés ellen szól,vagy eltévedtek közben!??Ilyenekre hogyan jut pénz?Embereknek munkahelyteremtésre,olcsóbb utaztatásra a kigyulladó metrón,a hitelekkel lekötött emberek megvédése a bankok ellen,a bűnözök megfékezésére már nem jut?El autózgatnak kettesével,hármasával,vagy néha egész mikróbusszal a rend őrei!Arra már nem is figyelnek oda hogy éppen ott bántalmaznak valakit,és részeg randalírozók éppen a kukákat borogatják,ők szépen mennek tovább! Ilyeneket lehet látni!Tanúkkal bizonyítható! Miért vannak akkor??Azokat megverhetnék kedvükre!Elcsúszott a csúszós úton!Aki embertársát bántalmazza ok nélkül,vagy kirabolja őket ,nem kellene ennyire megvédeni hogy még letakarni is!Lassan több joga van egy bűnözőnek mint ha valaki nem vett parkolójegyet!Ez már nagyobb bűn mint a rablás?
gabrella
Ha a kábellopás terrorizmusnak minősül, kellenek az autók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.