Hétfő délután megérkezett Budapestre az Éhségmenet. A tavalyihoz hasonlóan az Alkotmány utcában felállított színpad előtt százak gyűltek össze, hogy meghallgassák a menetelők mondanivalóját.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
@Silver: Valami nem kerek . Olyan kifejezést nem ismersz, hogy Együttérzés ? Ne politikai oldalról nézzük mindíg a dolgokat . Ha nem józan paraszti ésszel próbáljuk szemlélni . Gondolod ha magára marad az Éhségmenet akkor is behallatszik a parlamentbe a kétségbeesett emberek hangja ? ! Hát nagyot tévedsz . Így is megalázó amit a szegény emberekkel művel a fidesz banda .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Silver
@tűzróka1939: Most az MSZP nagyon ismeri ezt a szót hogy Együttérzés a szegényekkel ,elnyomottakkal,De ha újra hatalomra kerülnek bizony mindenki mehet ahova akar.De ez így lesz akkor is ha a FideSS marad.Most csókolgatják az ember lábát utána csak a hátsójukat fogják idetolni.
tűzróka1939
@Silver: Ez sajnos valóban így van . Addig jó vagy amíg hatalomra kerülnek utána mehetsz a levesbe . Most mondjuk mindegy melyik párt evezik az Éhségmenet farvizén . Csak az lenne a fontos , hogy végre felrázzák az embereket ebből az apátiából ,közönyösségből . Sajnos még mindíg nehezen ébred a nép . Mindíg arra hivatkoznak , hogy félnek . HÁT NE FÉLJÜNK !
kukac50
@Don Quijote: Nagyon sok adóssága van illetékként,vagy elírta a nullákat?
kukac50
Boldvai lehet,hogy a szegényekért is képes menetelni,Orbán még egy szóra sem méltatta Őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.