Újraéledhetnek a decemberi hallgatói tiltakozások, miután a Fidesz alkotmányba foglalná a röghözkötés lehetőségét, és a hallgatói, valamint oktatói szervezetek egyetlen követelését sem teljesítette. Délután Budapest központjában és az ország hat városában is demonstráció kezdődött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka1939
Legalább Ők szembemernek szállni a zsarnokkal . Igazuk van . Biztos jövő nélkűl akarják megkötni a kezüket . Összefogásból példát vehetne róluk az ellenzék . Azt meg nagyon jól teszik a diákok, hogy nem engednek maguk közzé egyetlen pártot sem . Semmi keresnivalójuk nincs ott . Kampányoljanak máshol .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
@lacika1ö: A szülők dolgoznak,hogy a csemetéjüknek kuporgassanak pénzt a demonstrálásra.
dodo571031
Mér régen kikapcsoltam volna a fűtést és a világítást mert az adófizetők pénzén kell azt kifizetni holott néhány iskolában azért nincs tanítás mert nincs pénz fűteni világítani.
kukac50
Orbán adja írásba,hogy ha végeznek a diákok az iskolával, munkát biztosít számukra,és minimum 200 ezer forintos kezdőfizetést,akkor követelheti meg a röghöz kötést.

Nincs fejlődő gazdaságunk, már exportunk se nagyon,amivel élen járhatnánk az Unióban
azok a tanult emberek lehetnének. Ennyivel mi is hozzájárulhatnánk az Uniós közösséghez.
gazdag dezső
Már Orbán Garanciája Semmit sem ér! Hiszen Ő nem fog nyerni újabb választást! Újabb kormány sem tudna adni garanciát mert nincs lehetősége !H igérne sem tudná betartani ez egészen világos mindenki előtt! Minden lehetőséget eladtak,vagy elrontottak.A felsőbb vezetők bérezése nagyon elszaladt az egekbe anélkül hogy lenne rá megfelelő alap! A bürokrácia,aktatologatók háromszor annyian vannak mint az reális lenne! A kormány,és egyéb közhívatalok is ugyanúgy túlduzzasztott létszámmal vannak.Munka nincsen,de egyenlőre nem is van nagy lehetőségrá bárki bármit is igér az hazugság,mert nincsen igazi valós lehetőség egyenlőre.Eladták az ipar lehetőségeit! CUKORGYÁRAKNAK A JOGÁT IS ELADTÁK ,ÉS AZZAL EGYÜTT MEGHALT A CUKORRÉPA TERMELÉS!GÉPGYÁRTÁS,IKARUSZ,GANZ MÁVAG,JÁRMŰGYÁRTÁS,KÖNNYŰIPAR,RUHÁZAT,ÉLELMISZER?ÉS ÍGY TOVÁBB!!A Balaton szelet gyártását már a Románok csinálják,de sok mást is eladtak dicső kormányaink a kenőpénzekért,Kimondhatatlan sok-sok idegen nyakatekert kimondhatatlan nevű külföldi cégek vannak hazánkban akiknek rabszolgák kellenek tőllünk!Vajon miért kerültek ilyen sokan külföldiek be hazánkba,.Japánok,Kínaiak,Arabok,Négerek,és még sok más:AZ UTCÁN KÉREGETŐK LEGTÖBBJE NEM IS MAGYAR!! Hogyan tűri a rendőrség el ezeket! A bér kéregetőket,akiket megbízók küldenek ki kéregetni,és elszedik tőlük a kapott pénnzt! Hogyan lehet ezeket tűrni a rendörségnek? Sok Román nálunk bentlevő vendégmunkás,de sok hajléktalan kéregető is onnan!Módszeresen tönkretették az ipart,kereskedelmet úgy hogy eledtak gyárakat,gyártási jogokat,és a behozatalt nem korlátozzák! Ezzel egyre csak fogyasztók leszünk,és nem is tudunk termelést végezni!Elvágjuk magunknak a lehetőségeket is ezzel!Miért van ez? Hát azért mert nincsen tekintélye a szakmáknak,a szakmunkának,az egyszerűbb embernek.Azért akar mindenki diplomás lenni a fiatalokból,mert ott már maga a paradicsom van!Tehetetlen semmitmondó diplomások ülnek a magas lovakon ,és kihasználják a munkásembereket akiket semmibe sem néznek,mert azok...
varirmag
".Eladták az ipar lehetőségeit! CUKORGYÁRAKNAK A JOGÁT IS ELADTÁK ,ÉS AZZAL EGYÜTT MEGHALT A CUKORRÉPA TERMELÉS!GÉPGYÁRTÁS,IKARUSZ,GANZ MÁVAG,JÁRMŰGYÁRTÁS,KÖNNYŰIPAR,RUHÁZAT,ÉLELMISZER?ÉS ÍGY TOVÁBB"
Plussz ! eladták a közmű szolgáltatókat,a távközlést és minden mást is !
Igy igaz !!! De valahogy az eldók erre nem akarnak emlékezni !!!
Akkor nem mentek tüntetni az emberek ! Most már nincs semmi csak a baromi nagy adósság !!!
kevijenicsaja
@varirmag: Kínai cipőben járunk, kínai bugyit húzunk magunkra, kínai táskában hordjuk a kínai szendvicsdobozunkat, kínai esernyő véd bennünket a Kína felől érkező esőtől...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.