Semjén Zsolt arra biztatta az önkormányzatokat és az egyes intézményeket, hogy tűzzék ki épületükre a székely zászlót szolidaritásuk jelképeként. A miniszterelnök-helyettes arról is szólt, hogy az állampolgársági kérelmek száma a négyszázezer felé közelít, és a ciklus végére elérik a félmillió új magyar állampolgárt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
hát ezért buzdít mindenkit erre,mert "elérik a félmilliót"és kell a szavazatuk nagyon!!!de csak székelyek vannak, akik kettős állampolgárok???
ballago987
Ni csak megszolalt valaki,Ö is utasit,van pénz gyártsuk a a mindenféle zászlokat,kedves székely testvéreinknek tiszteletére,talán igy magyarul is fognak tudni beszélni,mert bizony ök kikérték maguknak ök nem magyarok,hanem székelyek ! Akkor mi mit lelkesedünk?
amaramaistanna
Semlyén!Talán magadat buzdíts a doktorid visszaadásával,vagy úgy véled,neked Isten megbocsájtja a csalást.Micsoda példamutatás,micsoda keresztényi érték.Még a végén az egész ország semlyénezni fog.Szóval ne buzdíts te senkit semmire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.