Példátlan rekordnak nevezte a miniszterelnök, hogy újabb szentgotthárdi beruházást jelentett be az Opel.

A 130 millió eurós beruházással a cég több mint száz munkahelyet hoz létre, és 1600 négyzetméterrel növeli a termelő üzem területét - jelentette be Joachim Koschnicke, az Opel elnökhelyettese kedden Budapesten Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: arra még nem volt példa, hogy egy olyan beruházás után, mint amilyen a 2012 őszén átadott szentgotthárdi Opel-motorgyár volt, még fél év sem telik, és már egy újabb projektről születik megállapodás.

Ha pedig egy olyan gyár, mint az Opel fél évvel egy hatalmas gyárának avatása után újabb fejlesztésről dönt, az azt mutatja, hogy "ők, akik itt vannak, tudják, hogy a magyar gazdaság kiszámítható" - mondta a kormányfő.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Kedves mini sztár elnök úr! Holnap két villanyoszlopot cserélnek az utcában. Nem lenne olyan jó kijönni és felavatni őket? Szép sikersztorit lehetne kerekíteni belőle a fideszponthura.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Klassz vezérünk van! Rábeszélte a rüsselheimi központot a beruházásra. :) Ez egyedül az ő sikere.
tűzróka1939
@buboska: Jó reggelt . Apró sikernek is örülni kell . Miért ne lenne példátlan ? Látnánk,hogy igyekszik megszabadulni a talpnyaló bandájától . Mi van már téged is lenyomozott és megfenyegetett entero ? Nem értem mi a jó neki ebben ? Kezdek csalódni benne .
Pisti271
@nemsemmi: 53% szavazott rájuk,
összességében a választásra jogosultak 1/3-a.
jancsik68
@Manno István: SÖTÉTSÉGEDNÉL CSAK A butaságod,pökhendiséged,a beképzeltséged nagyobb.Ez jelemzi a sok gyulai bégető fideszes birkákat.Számtanórát pedig a Vezirednek adj,ő a nagy varázsló,a számművész.AZ un.kétharmad mind ilyen,de csökkenő félben vagytok.Fogy a birkatáp!!
jancsik68
Orbán mondta:Már látni az alagutban a fényt.Igen.csak vele szemben a vonat jön,amit Matolcsy vezet,a vagonokban a gyulai Fideszes bégeti birkák ülnek,a vonatvezető Orbán Viki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.