Megölte két kisgyermekét, és magával is végzett egy férfi csütörtök este a Vas megyei Csepregen - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg.

Kazmar Enikő hangsúlyozta: az üggyel kapcsolatban egyelőre a nyomozás érdekében nem kívánnak többet mondani, mivel a helyszíni szemle még csak most kezdődött, de azt ígérte, hogy később tájékoztatnak. A hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a férfi rátámadt a családjára. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát.

Megölte két gyermekét és magával is végzett egy férfi Csepregen

Az MTI úgy tudja, hogy egy hároméves és egy négyéves kisfiú halt meg, a családnak állítólag anyagi gondjai voltak. 

A rendőrök teljesen lezárták a tragédia helyszínének környékét, senkit sem engednek a közelbe. Az MTI fotóriportere több rendőrautót és a katasztrófavédelem autóját is látta a ház udvarán.

Király Árpád, Csepreg független polgármestere az MTI munkatársától értesült a tragédiáról. Azt mondta, azonnal tájékozódik, és amennyiben az önkormányzat bármiféle segítséget nyújthat, megteszi a szükséges lépéseket.

A nyugat.hu helyszíni információi szerint szerelemféltés miatt ölte meg Csepregen feleségét, valamint három és négy éves gyermekeit egy kamionsofőrként dolgozó férfi.

Úgy tudják, hogy gyermekeivel késsel végzett, míg feleségére rágyújtotta a házat, végül pedig saját életének is késsel vetett véget. A helyiek úgy tudják, a férfi édesanyja korábban szintén önkezével vetett véget az életének.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Micsoda elmebeteg!!! Látom, sajnos ez örökletes tulajdonsága volt, de mit ártott neki az a szerencsétlen két kisgyerek?? Borzasztó hogy ilyen dolgok megtörténnek!!
Naki
Megint 3 ember halt meg "ezek" miatt!!!
ágimami
Micsoda elmebeteg!!! Látom, sajnos ez örökletes tulajdonsága volt, de mit ártott neki az a szerencsétlen két kisgyerek?? Borzasztó hogy ilyen dolgok megtörténnek!!
entero
@Naki: Mármint az apa miatt! Kizárólag ő volt az, aki ezt a borzalmat végrehajtotta.
entero
@ágimami: 5 gyerek apjaként még mindig borzongok a híren. Ölje meg magát, ha már ez elkerülhetetlen, de a gyerekeket miért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.