Magyarországon minden második felnőtt elhízott, 20 százalékuk jelentős túlsúllyal küzd, és ez a helyzet évek óta mit sem változott, így nem csoda, hogy a krónikus betegek aránya sem csökkent - derült ki a Szinapszis Kft. legfrissebb reprezentatív kutatásából, amelyet a cég a WEBBeteg.hu egészségportál megbízásából készített.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Tulsúlyos ??? Persze, a Ghanai éhezö emberekkel összehasonlitva...
Pálinkafőző Rézüst
@hallgatag: felsorolhatnál még vagy 50 országot, vagy még többet, ha korrekt akarnál lenni. Láttad már élőben a magyar vitézekre megkülönböztetett szentelő Hende vitézt élőben?? Nem a TV-ben megvágott, és az újságokban fotosoppolt képeit nézegesd.. És akkor ezek beszélnek "Túlsúlyos és beteg a magyarok többsége"-ről.. Ugye, érzed, mennyire nonszensz ez...:)))))
QQríkú
Cifra nyomorúság, 178 centimhez a 80 kilót sokallja a háziorvosom!
Minden melót elvállalok, kocsit vezetek, ha kell sódert lapátolok, betonozok tehát nem érzem magam kövérnek.
De az orvosom szerint a cukorbaj fenyeget, ha nem fogyok nyolc kilót.
Keressek másik orvost?
csegala
Túlsúlyos??? Esetleg a képviselő urak a Parlamentben. Két éve szinte mindegyik a duplájára dagadt. Javaslom (Hoffman Rózsa után szabadon) az ülésnaponkénti tornaóra bevezetését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.