Megdöbbentő adatokat publikáltak fiatal kutatók a Belvedere Meridionale Kiadó által megjelentetett Racionálisan Lázadó Hallgatók I. tanulmánykötetben. Felmérésük szerint a felsőoktatásban tanuló biztos pártválasztó hallgatók harmada, azaz 33 százaléka szavazna a Jobbikra. A kormánypártot az egyetemi polgárok körében az LMP is megelőzi: a biztosan választók 29 százaléka adná a voksát az adatfelvétel pillanatában még a pártszakadás előtt lévő zöldpártra. A diákok 24 százaléka a Fideszre, 7 százaléka az MSZP-re és 5 százalék a DK-ra szavazna.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez kizárt. Olyan nincs, hogy valahol ne a fityesz vezessen - mármint a fityesz szerint. Úgyhogy ez csak libsibolsi ámítás, meg különben is, emútnyócév.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
massa
van aki elhiszi a fidesz 24%-át hazugság!!!
massa
@Horizont: Úgy legyen nem kellene még egy évig várni utánna lesz elszámoltatás hová lettek a milliárdok melyik Simicska_orbán számlán hunyászkodnak ?Lázárnak hány tulajdona van ill földje?
verőce21
A fiatalok körében már tíz éve a Jobbik a legnépszerűbb párt.

(Ha ebből indulunk ki, az idősebb korosztály kihalásával kormányzópárt lehet úgy húsz év múlva.) :)
lbs
Először is Kína már vagy tíz éve nem "kommunista", másodszor nem a Jobbik, hanem az egész civilizált világ számára jelkép lehet!
Azután lesznek akik megfogadják meg lesznek akik nem a példát.
Aminek az alapja a munkaalapú és nem a virtuális társadalom!
vigyorgó
@nemsemmi: szerintem ez csak a "ha" kategóriába tartozik. Ha kilépnénk...ha bezárnánk kapuinkat... ha az orrodnál tovább látnál nem irkálnál ilyeneket. Olvasd el"Wörgli csoda 1932-ben" című írást. Ott a válasz.
kukac50
A jobbik képviseli a legjobban a fiatalokat jelenleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.