A Fidesz-kormány teljesítette azt a megbízást, amelyet a Magosztól kapott, vagyis, hogy a magyar gazdák támogatása szinten maradjon, sőt, lehetőség szerint növekedjen - olvasható a Fidesz-frakció közleményében, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez, reagálva a parlament mezőgazdasági bizottsága szocialista alelnökének sajtótájékoztatójára.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Igen, és a haverok között szétosztotta a földek java részét !
Igaz Jakab úr ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Igen, és a haverok között szétosztotta a földek java részét !
Igaz Jakab úr ?
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Ami jár, az jár !
Mobil123
Akkor ha jól értem, mert már qrvára nem értem ezt a támogatási dolgot nem kell vetni, aratni, mert folyik a pénz támogatás címen??? Had kérdezzem meg , hoyg mire kell ezt költeniük??? Mennyi támogatást kap az az ember akit elküldenek a munkahelyéről, mert nem tudják (nem akarják?)tovább foglakoztatni?? Lenne még több ostoba kérdésem, de senki nem tudja megválaszolni, legalábbis meggyőzően. De lehet próbálkozni.:-))))
szepwilly
@profon: "Ami jar az jar" "koponyankent" ahogy tetves (azt hiszem elütöttem) ahogy kedves körzetvezetönk mondta minden lopott millaert egy ev!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.