A Fidesz frakcióvezetője szerint hétfőn egy olyan ember hirdetett programot, akinek elődjével, Gyurcsány Ferenccel együtt komoly felelőssége van az ország gazdaságának 2002 és 2010 közötti tönkretételében.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezzel arra kívántál célozni tónika, hogy magától értetődően ti vagytok a jövő? A hatvan éve kimúlt Rákosi-féle kormányzással?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
Tónika! Te fiatal ember vagy.( túl fiatal ehhez a feladathoz) de nem túl éles gondolkodással. Te is csak olyan nyalóka vagy a kis barna irányába, mint a többi elvtársad. Tényleg, mint a rákosi korszak nagyjai.
coni
"Bajnai egyértelműen a múlt embere" és a jövőé.

Valóban tradicionálisabb kultúrával rendelkezik, mint Rogán aki családostul szerepet vállal folytatásos szappanoperákban.
profon
Hát akinek van múltja az már csak ilyen :)
amaramaistanna
Rogán ti vagytok a múlt percemberei,ha nevezhetők vagytok még embernek egyáltalán.Rákosi csettint valahol a pokolban:MÉLTÓ UTÓDAIM VAGYTOK FIDESZNYIKEK!
amaramaistanna
Tetszik,vagy sem Bajnai a jövő embere,a fidesz meg gyáva és fél,erről árulkodnak negatív plakátkampányi,amely "potom"2-300 millióba került.Halkan kérdem nem lett volna jobb helye a pénznek.No nem stadion építésremeg hasonlókra célzok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.