Hiller István felháborodva utasította vissza, hogy a röghöz kötésnek is nevezett hallgatói szerződéseket bíráló interpellációjára válaszolva Halász János államtitkár papírból olvasta fel azt az interneten már napok óta olvasható válasz-próbálkozást, hogy "Ami önnek rög, az nekünk a hazánk". Még ennyit sem képes papír nélkül előadni? - kérdezte Hiller István az ATV hétfői esti Egyenes beszéd című műsorában. Hiller István visszautasította, hogy az államtitkár kioktassa hazaszeretetből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Fidesznek fogalma nincs, mi a röghöz kötés. A hazához akarják kötni a fiataljainkat, a hazai földhöz. Garantálják a munkahelyet írásban és 200 ezer forintos kezdőfizetést,ha ezt garantálták utána beszéljenek az itthon tartásról,addig értelmetlen amit követelni akarnak.
37-47 ezer forintért akarják sanyargatni a diákokat éveken át.
Ez a rabszolgatartás modern változata Orbán módra!
profon
@kukac50: Hát szerintem most az igazság nem odaát van !Szerintem aki felveszi a diákhitelt és a suli után legalább 5 évig itthon tanul mentesüljön a további fizetés alól.
A Tündik bündije
Aki egy betűvel is eltér hagymázas álmaitól, megnézheti magát...
marlin
@A Tündik bündije: Ezekre a "köpcös" hagymázasokra gondoltál??
"Nem korosztályban, nem vallásban, nem stílusban és nem műfajban gondolkodok, hanem abban, hogy a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos. A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz. Az én mértékem ennek ellenére is a hasznosság. Lehet, hogy ez ügyben sokat tévedek, de ezt a hozzáállásomat már nem fogom feladni."
És akkor ehhez jönnek a békemenetekből, meg a pöcegödörből azok, akinek a magyarfoci. a kolbásztöltés, a fehérvári huszárok kombó jelenti a magaskultúrát!! A szotyiköpködésről nem is beszélve!! Csak tudnám, hogy ezek a nemzet megmaradása szempontjából most hasznosak, vagy nem hasznosak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.