Leghamarabb az idei év második felétől, legkésőbb az eurózóna magára találásától arathatja le Magyarország az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának gyümölcseit - írja a Financial Times internetes portálján...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
tudod,kit szivass.azt hittem tényleg a F.T. irta,de neeem.kis huncut
dubitus
Ha bárki is úgy értelmezi ezt a cikket, hogy a FT saját véleményét írta le, az bizony nagyot téved!
Amennyiben valaki tévedését el is hiszi és tényként terjeszti, hogy a FT dicséri az Orbán-kormányt, az más elmebéli bakugrásokra is hajlamos.
Nekik javaslom: kérdezzék meg (elme)orvosukat!
.
A megjelent sikk nem más, mint a kormány fizetett hirdetéseként megjelenő öndicsérete, amit a kormány (a kormány? - egy fenét a mi!) pénzén fenntartott intézet egyik samesze írt!
bundi
@Manno István: gondolom ez fel sem tűnt neked:
"Barcza György, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezető elemzője"
tudod aki a cikket írta.
és tudod a kormány szócsöve igen erősen kötődik ehhez a műintézményhez:
"Mint ismert, a kormányszóvivőként dolgozó Giró-Szász András a 2010 tavaszán alakult Századvég Gazdaságkutató tulajdonosa, a Századvég Alapítvány ügyvezető igazgatója volt. Csakúgy, mint a Strategopolisnak, amelynek 2006 áprilisi megalakulásától egészen 2011. szeptember 30-ig volt tulajdonos-ügyvezetője."
dubitus
@Manno István: Nem súgtak! - a kormány leányvállalatán keresztül közpénzen fényezi magát!
Aztán a sok bolond félreérti és a FT dicséretének olvassa!
Gránit
Nevezett lap sem a magyar,társadalmat, sem Orbánt nem kultiválja,csak kell lenni,olyan híreknek hazánkról,és kormányáról,ha pozitívnak ítélik tevékenységét.Ez a hír nem fér bele náluk egy fizetett hirdetésbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.