Töretlen lendülettel zajlik a honosítás, a kérelmek száma nem csökken, hetente mintegy négyezer igénylés érkezik - mondta Semjén Zsolt az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottsága előtti éves meghallgatásán kedden a fővárosban.

A miniszterelnök-helyettes beszámolójában kiemelte: a Határtalanul! program iránt egyre nagyobb az érdeklődés, e célra 500 millió forintot biztosítottak a tavalyi évben; a Külhoni magyar óvodák éve program 3500 óvodába jutott el. Az idei a kisiskolák éve lesz, az erőket e célra fókuszálják - jelezte.

Semjén Zsolt az elmúlt évet értékelve kiemelte még a jogsegélyszolgálat és a kapcsolódó intézet létrehozását.

Kitért arra, hogy három évre több mint 4 milliárd forintot kap az erdélyi Sapientia egyetem, biztosítva a kiszámítható működést.

A székely zászló ügyével kapcsolatos történések mögött a román belpolitikát látta és üdvözölte, hogy a román parlamentre kikerül a székely zászló.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kitért arra, hogy három évre több mint 4 milliárd forintot kap az erdélyi Sapientia egyetem, biztosítva a kiszámítható működést.
Én meg kitérek arra, hogy 340 ezer ember nem kap semmiféle ellátást itthon !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Ez a magyar honosítási törvény kezdettől fogva egy őrület. A honosításra jelentkezők előélete és főleg szándékai ellenőrizetlenek, komoly veszélyeket rejtenek. A bajt tetézi ez a csalási lehetőség, melyet gyorsan fel is fedeztek. Nagy ár ez azért, hogy legyen egy pártnak néhány 100000-rel több szavazója. Nagy hibát követett el az MSZP amikor nem azt mondta, hogy a Fidesz szavazatokat akar velük szerezni jogtalanul, és azért nem támogatja a honosítást. Aki nem itt tartozik kötelezettséggel e hazában, az ne szóljon bele, hogy nekünk mi a jó vagy rossz. Ez olyan, mint ha a sógor és a sógorasszony vitatkozna, melyikük kapjon új ruhát és én eldönteném, hogy a sógorasszony. Mert olyan sokat ígérő szép szeme van.
Tekla
De azt senki sem mondja ,hogy az Izraeliek honosítása zajlik gőz erővel!!! Altatják a jó népet az Erdélyiekkel ,meg az Ukránokkal.
nemsemmi
Abban biztos vagyok, hogy annyi határon túli magyar szavazót össze fognak hozni(legalább is papíron), hogy a fidesz kétharmada ismét meglegyen.

Kerül amibe kerül!!!
kukac50
Kell a határon túli szavazat mert a határon belül Orbán törvényeit, cégek tönkretételét, cselekedeteit sokan nem tartják elfogadhatónak.
Egy harmad összejön a Fidesznek ha még diplomát is árulnak a határon túli Magyaroknak.
szjupermen
Én úgy mondanám, hogy töretlen lendülettel folyik a kormány hazaárulása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.