A közvélemény figyelmét akarta felhívni a hamarosan nyilvánosságra kerülő, erkölcstant szabályozó rendelettel kapcsolatban az a szülői egyesület, amely javasolta, hogy csak fedhetetlen életű tanár oktathasson erkölcstant az iskolában. A szervezet szerint a rendelet végrehajthatatlan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na most jön a sz@r megmagyarázása, hogy az nem sz@r csak egy barna kupac amit ők nyomtak ki a hátsójukból.
amaramaistanna
Jesszusom,ezek polihisztoroknak képzelik magukat minden téren?Az erkölcsről és etikáról pedig ne papoljanak!"Egy bűnöző államban,nem lehet a polgároktól sem erkölcsöt várni."(Németh László) Javaslom:Várjunk az erkölcstan oktatásával 2014 őszéig.
Tekla
Az ATV erkölcsi nézeteit hallottuk! Ezek szerint hiteles erkölcsös tanár nincs ebben az országban? Hát azért ezt visszautasítanám a zsidó tévé lehet ,hogy így szeretné , de az unokáim miatt én nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.