Nem várhatók új szektorális adók Magyarországon - jelentette ki Szijjártó Péter egy osztrák gazdasági napnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ami a hazugsággyárat illeti, abban nagyon termelékenyek vagytok !
Az előző nyócévet magasan leköröztétek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Peti bohóc. Európa negatív termelési központja minden bizonnyal mi leszünk sőt már mi vagyunk. Teljes a siker tündérországban.
A Tündik bündije
Meg a vas és az acél országa... olyan ismerős ez valahonnét...
amaramaistanna
Ezek azt hiszik,hogy amit mondanak,az meg is valósul.Legyen már 2014 és ezek a nímandok meg osszák be a dunsztost.Értelmesen vitatkozni,beszélgetni nem lehet velük.Hogyan érezhetik magukat a szüleik?Bele sem merek gondolni,hogy milyen égető szégyent.
amaramaistanna
Már beszélni sem merek külföldön élő barátaimmal,rokonaimmal,mert mindegyik azt mondja más-más stílusban,hogy ha röhögni akarnak,akkor elovasnak egy beszédet Orbán,Matolcsy és a többiek remekműveiből.Mellesleg,ők nem szavaznak,mert nem érzik korrektenek,hogy azok helyett döntsenek akik viselik is a döntés következményeit.
egyember
A sz...r termelésben már most is az élen vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.