Magyarország jobbat érdemelt volna beszédből évértékelésből és leginkább kormányzásból érdemeltünk volna sokkal jobbat. Miniszterelnök úrról nem tudjuk, hogy hol él, de hogy nem Magyarországon az biztoscebookon. - így kommnetálta Török zsolt, az MSZP szóvivője Orbán évértékelő beszédét a Fa.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Valami jószagú narancsligetben, rózsaszínű mámorban. Valaki szabadítsa már meg a szenvedéseitől:))
loboncos
Rohadt volna bele a tetves qrva anyjába a dakotapatkány.
Zsuga
Ebben az országban él ő is bizony, csak nem az éhbéren és segélyeken nyomorgók között, akiket nem is nagyon akar észre venni, tudomást venni róluk. Inkább kiröhögi, megalázza azokat is, akik azon igyekeznek, hogy felhívják végre a figyelmét erre a rétegre is. Na és persze élnek ebben az országban elég sokan, akik áhítattal hallgatják minden átlátszó, hazug, és időnként bizony nagyon bugyuta mondatát is.
kukac50
Egy maga által elszigetelt gazdag réteg között! Ahonnan nem sikerült a szegényekért menetelőket meglátni észre venni és tudomást venni arról,hogy az Ő siker történetének van másfél millió éhező embere,és 3,5 millió akik igen szegényes jövedelmet,juttatást nyugdíjat kapnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.