Lelkileg és anyagilag is kiegyensúlyozott, boldog emberek nagy számban a miniszterelnök évértékelőjén. Jó ilyet is látni végre. Orbán Viktor évértékelőjének közönségét kérdezte aktuálpolitikai kérdésekről a NOL.

Forrás: noltv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@lajospapa: Ők a fiatal demokraták, nem látod? Szépen kihízott ex-MSZMP-sek, lódenkabátban és olyan bundában, amit még Kádár alatt vettek Bécsben. Ők azok a a nyugdíjas rózsadombi hobby-keresztények, a máig az uram-bátyám világában élő senkiháziak, a cím és rangkórságban szenvedő “polgári jobboldali elit.” Annak idején le sem köpték volna az ilyen orbán-féléket, de most megtehetik, hogy a problémákat úgy kezeljék, mint ahogy az egyik is mondta: "nem nézek oda." Igen, így lehet is élni, szándékoltan vakon és hülyén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@coyote3: számomra Nemcsák volt az érdekes. Olyan tedd ki hadd hüljön mondása volt, igazán az jött le, hogy helyezkedik. Gondolom nem csak most,hanem mindig.
Abban azét nekem segítsen elgazodni, hogy mit jelentett Orbán beszédében az, hogy gyáva népnek nincs hazája, meg a gyáva embert harapja meg a kutya!. Ha arra gondolt, hogy 3 millió ember magánynugdíjpénzét el tudta lopni úgy, hogy nem volt ellenállás, akkor sem illene legyávázni őket. De a kutyát végképp nem értem. Ki a kutya, és ki az, aki harap? Nem is illett a szövekörnyezetbe. Akkor már inkább jöjjenek a dakoták.
kerék
Nemcsák: Mindig megtalálom a módját, hogy jól érezzem magam.
A fidesz politikája: "ha nem nyalsz, szopni fogsz " elvet követi.
2 percet bírtam ebből a maszlagból. Azt sem tudják , miről beszélnek, ajnározzák viktorkát, röhejes. Hányinger.
kerék
@entero: Nem furcsa neked, hogy csak gazdag emberek vagy nagyon hülyék szeretik a fideszt?
Vajon mitől?? Megsúgom: a nagyon hülyéket könnyű manipulálni olyan kijelentésekkel, hogy: minden fasza.
A gazdagoknak meg kedvez, mert ők is azok, így saját magának is kedvez.
Te gazdagnak mondod magad, így -pénz szempontjából- magasabban állsz mint az átlag ember, épp ezért nem láthatod át a fidesz igazi politikáját. Mert akinek nincsenek milliói azokkal elég komolyan kibaszott, de ezt csak az érzi aki benne van ebben a rétegben.
Te nem vagy benne, ezért inkább hidd el amit mondunk.
rbela
Minden jó ebben az országban, a többmillió munkanélküli, a létminimumm alatt élők tömege, és az a pár tizezer ember akiknek valóban jobban megy, de a többség rovására.Ők éljenzik a fideszt, mert nekik most jobb. Ez minden politikai szférában így volt.
entero
@rbela: Ne túlozz ennyire. Többen élnek jól ma, mint rosszabbul. Nem a Fidesz miatt jó sokunknak, hanem a munkánk miatt, ami nem 2010 óta kezdődött el. Az, hogy a politikájuk nagyobbik részével én is egyetértek, annak semmi köze a 3 évhez.
jancsik68
@entero: Ha nem most szedted össze vagyonkád,akkort a kommunisták alatt.Ergo,akkori faszoltál innen egykicsit,onnan egy kicsit,amit munkának csufoltál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.