Mintegy 400 millió euró szabálytalanul vagy nem megfelelően ellenőrzött módon elköltött mezőgazdasági támogatást fizettet vissza az Európai Bizottság az Európai Unió tagállamaival, Magyarországnak körülbelül 9,3 millió eurót (mintegy 2,7 milliárd forintot) kell visszafizetnie az uniós büdzsébe. A bizottság a kölcsönös megfeleltetéssel kapcsolatban, "a jó mezőgazdasági és környezeti állapotra vonatkozó nyolc előírás rögzítésének hiánya miatt" kéri vissza a Magyarországon elköltött pénzt.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Manno István: Egyre inkább úgy érzem, nem csinálnak semmit, de azt alaposan. Már régen haza kellett volna cibálni azt a sok töketlent...
Csizmás Kond
Na ez egy részletes alapos cikk, ezt lehet kommentálni...
nemkati
@QQCSI: Vajon miért sejtettem, hogy az NFÜ mocskos keze lehet a dologban? Ezt a 10 millió eurót annak az osztályvezetőnek, a munkatársainak és annak kellene kifizetnie, aki erre a csalásra utasítást adott!!
És megint mi szívunk. :(
QQCSI
@silber13: Abban nem hunyó az EU, hogy a magyarok sumákolnak.
Ha a gyerek 100 Ft-ot kap füzetre, és azt fagyira költi, nyilván felelősségre vonod, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.