54 ezer fővel csökkent a foglalkoztatottak száma a negyedik negyedévben Magyarországon, bár ez nem meglepő, hisz a határozott idejű munkaszerződések lejárta is szerves része az adatnak. 2013-ban 39 ezer fős bővülés látható, 11 százalékos munkanélküliséggel számolnak az idei évre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Ahhoz, hogy ez sikerüljön, hirtelen - azonnal - másfél millió munkahelyet kell beindítani! Akkor csak tíz százalék körül maradhat a munkanélküliség!
De erre az elkövetkező húsz évben nincs reális esély.
ila51
lehet , hogy ezt is a Medián számolta ki ?
Sanyika01
Ez körülbelül úgy hangzik mint a jövőre 0,5%-os lesz a GDP növekedés és lett -1,7%...
GORGIO12
ez nem igaz mert a mostani statisztika is 25 szazalekon van megyei lebontast meg nem irhatok le mert azert buntetes jar...probaljak ezt marcaliba meg borsodba meg zala megyebe kimondani elo szoval ahol az alitolagos 11 nek a 3 szorosa is hejt all...enyi hazugsagot ide irni...aki ezt kiszamolta adja visza a diplomajat...oszintesegbol erkolcsbol es szamitasi grafikonkeszitesbol havi 100 milio forintert jutalom gyanant tovabb kepzest valalok napi 3 oraban...es elfelejtem bevalani meg visza adni a dijat...la madre cara che ha al mondo ... Ti prendo un traditore della nazione del sito a marcire in rovina e l'azienda a conduzione familiare Mia Mia paralizzante ... I traditori sono peggiori banda di assassini e criminali Perché è almeno ciò che è i rapinatori stimati .. Società in prigione .. bugiardo. hat ez a velemenyem oszinten az egeszrol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.