A közvélemény-kutatási adatokból kitűnik, hogy minimálisan változott az utóbbi hónapokban a kormánypártok népszerűsége. Ahhoz, hogy a Fidesz növelni tudja szavazótáborát, elengedhetetlen lehet egy úgynevezett. "forrókampány". Ez pedig többet jelent, mint az ellenzék folyamatos támadása, a sikerhez elengedhetetlen a jóléti kiadások növelése, hiszen a magyar társadalom láthatólag erre igen fogékony. A kormánynak van ötlete bőven: bevezetheti a pedagógus életpálya modellt; a 13. havi nyugdíjhoz hasonló támogatással fejelheti meg a nyugdíjasok járandóságát; csökkentheti az alapvető élelmiszerek áfáját; bővítheti a többgyermekes, keveset kereső családok adómentességi körét; tovább csökkentheti a rezsit. Az úgynevezett jóléti csomag a Policy Agenda számításai szerint minimum 250 milliárd forintba kerül, és ennek láthatólag nincs fedezete, így az elemzőcég két forgatókönyvet valószínűsít. Az első a "hidegkampány", amikor a kormány az ellenzék ellehetetlenítése mellett csak azzal lesz képes...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

massa
Amit elkurtók megint a népen húzzátok le patkány egy banda , ha bajban van valaki köztetek kimossa Orbán egya a zászló ,búkás után egyszerre mentek a bötrönben.
scandináv
Az osztogatás szó elé egy "f" betű...úgy már hihetőbb :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.