A Demokratikus Koalíció (DK) véleménye szerint Matolcsy György olyan rosszul teljesített miniszterként, hogy nem lehet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. A párt ezért arra kéri Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ha valóban a nemzetgazdasági tárca vezetőjét szeretné jelölni a posztra, akkor ezt a döntését fontolja meg még egyszer.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ezt a gazdasági csődöt ami most van Orbán miniszter elnök és Matolcsy sikerként könyvelte el,ilyen sikert produkál majd a Nemzeti bank élén is.
Ők mondják,hogy siker, mi meg tudjuk,hogy nem.
entero
@kukac50: Várd ki a végét. Amit sokan szidnak, az van, hogy jól is elsülhet. Amit a DK szid, az meg teljesen biztos, hogy nem lesz annyira szörnyű...:-))
tűzróka1939
@entero: Legyen igazad . De mi van ha rosszul sül el a dolog ? Elúszik a devizatartalék ? Akkor elszabadul a forint . Még tényleg bejön az előrejelzésem . 360 =1
entero
@tűzróka1939: Én sem vagyok oda Matolcsyért, de bízom abban, hogy ezt nem szúrja el. Varga pedig éppen jó lesz majd az ő helyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.