Victor Ponta román kormányfő az MSZP díszvendégeként érkezik március 9-én Budapestre. A „békemenetesek” ellene kívántak volna demonstrálni, de megbízható forrásból azt az információt kapták, hogy „provokátorok” tervezik megzavarni a békés tiltakozó gyűlést. Fricz Tamás, az egyesület társalapítója a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta: a tüntetés lefújásával elejét kívánják venni, hogy ezek a provokátorok olyan cselekményeket kövessenek el, amelyek az egész rendezvényt beárnyékolnák, jogos követeléseiket zárójelbe tennék, netán a békemenet résztvevőinek testi épségét veszélybe sodornák. A lap szerint a titkosszolgálatok jelzése miatt marad el a demonstráció. A békemenet székely és magyar zászlós tüntető tömeggel várta volna Victor Pontát. Elillanó „bátorságuk” miatt azonban inkább otthon maradnak a „békementesek”.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Az nem lehet, hogy a romániai vendég fellépők aggódtak, hogy otthon megkérdezik, milyen alapon tüntettek hazájuk kormányfője ellen egy idegen országban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Valószínűleg nehéz lett volna megkülönböztetni a román bértapsolókat a valódi erdélyi magyaroktól ! :)
kengyefuto
@abacs62: Lehet,hogy fogy a píz? Oszt má nem is olyan forradalmi a bégetés? Olyan bizonytalan vagyok.
nehogymá
a multkor néztem ,Simon János törzs civil kaszino tagot ahogy sunyizott amikor a cöf pénzügyi hátteréröl volt szó.pedig alapitótag volt a választások után.nem értem egy nyert választásnál mért kell spanolni a tagokat.talán mert tudják,hogy terelni kell?
entero
@világlátó: Ahogy mondod, mindenfajta menetelgetésből elég volt már.
kengyefuto
@nehogymá: Én úgy mondanám,hogy nekik folyamatosan terelni kell,mert azt hiszik hoy hülyére tudják venni a zembereket.A hazugságuk mindig kiderült és ki is fog derülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.