Jő a hír, amit ismételten ki lehet plakátolni valami habonyiárpi-szülte reklámkampány keretében (hiszen amikor nem kisnyugdíjasokat rugdos össze a nemzeti együttműködés és keresztény szeretet jegyében, akkor igyekszik kreatív lenni), miszerint a legfrissebb felmérés szerint a magyar lakosság 24 százaléka azt mondta, itt bizony most már jó irányba mennek a dolgok. Ez magától értetődően azt a következtetést hozná magával, hogy ez még a lakosság negyede sincs, és hát drága feleim, bizony az állampolgárok 76 százaléka azt mondja, kicsinyt elqurtátok, de ilyet fideszországban senki nem mond, vagy legalábbis nem plakátolják ki. Egyébként is, ez manapság olyan orbánrendszer, NER, meg sikertörténet-ellenes megnyilvánulás volna, és ilyesmit csak a renitensek csinálnak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"MOL-tulajdonrész ide vagy oda, sikertörténet, erős állam bla-bla, egyáltalán nem vagyunk képesek befolyásolni az régió legdrágábban kapható üzemanyagának árát, és akárhogy panaszkodunk is emiatt, a MOL maximum egy lazán felmutatott középső ujjal válaszol, amiből aztán egyenesen következik, hogy az anno ellenzékben hetente elsírt "a kormány haladéktalanul csökkentse az üzemanyagok árát irgum-burgum" kezdetű népi mantra csak üres lufi volt, de a szájtépés mögött már akkor sem álltak tervek, vagy bármiféle használható ötlet."
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Ráadásul a MOL adózás utáni eredménye tavaly igencsak gyengélkedett az előző évihez képest.
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Ha csak ez lenne az egyetlen rossz pont...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.