Végre tavaszodik, már a kevésbé bátrak is elővehetik a kerékpárjukat és felkészíthetik a folyamatos használatra. A kerékpározás nem csak olcsó, egészséges, de a leggyorsabb módja is a közlekedésnek a városban, de fontos a szabályok betartása, hiszen akár 100 ezres bírsággal is járhat például a lámpa hiánya....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A felsorolt hiányosságok egyike miatt a rendőr megbünteti 100 000 Ft-ra Arisztidet,aki erre el kezd hangosan nevetni!
-Mit nevet,most büntettem százezerre ?
-Ott jön a haverom,Tasziló,neki még biciklije sincs!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
:)
Nagy iramban robog le Gazsi kerékpárral a domboldalról.
Rendőr:
- Állj meg Gazsi, megbüntetlek mert nincs lámpád!
Gazsi:
- Akkor ugorjon el az utamból biztos úr, mert fékem sincs!
Ariana
A bringaúton csámborgó gyalogosok mikor lesznek bírságolva? Hócipőm tele van, hogy ott van mellette fél méterrel a járda, de neki a bicikliút közepén kell slattyognia a bevásárlókosarával, tologatós bőröndjével, babakocsijával, kisgyerekével, kutyájával...
alfás
@kamazuka: szélcsendben,vizszintben el lehet érni a 47-et. és bringásként mondom,hogy nagyon sok bringást pofán tudnék b...ni,ahogy közlekedik,vagy ahogy le se szarja a láthatatlanságát.a futárok rutinosak,és lehet velük együtt közlekedni. de a farmeros kocabringástól,a jó Isten mentsen meg minden autóst.
Dr.luigilongo60
Mindegy mivel közlekedsz, elvégre a büntetések végösszege be van tervezve a bevételi oldalon.
wadnarancs
@Feraj49: Természetesen nem vonom kétségbe ,hogyan is írják ,de engem kimondottan zavar ,hogy pár kilométeren belül 5x kéne leszálljak ,hogy szabályos legyek. Az autósoknak miért nem kell kiszállni ,hogy biztonságosan átkelhessenek??? Szerintem közel ugyan az a szitu.
Viszont fölösleges lenne ezen vitázni mert úgysem lenne igazam. Aki autózik az nem fog kiszállni, aki bicajozik nem fog leszállni. Ez a dolgok rendje ,ha elütnek így jártunk.

Minden oldalt megértek mint biciklis és autós.

Ennél viccesebb csak az amikor a letakarított járdáról beküldött a rendőr az 2 sávos útra mert nem szabad a járdán menni. Kérdem én az biztonságosabb ,hogy az oldalra feltúrt jégtömbök közt estem el az út szélén? Hogyha gyorsabban jönnek mögöttem ma lehet nem vitatjuk meg a témát...
Feraj49
@wadnarancs: Kár,hogy nem érezted a viccelődésemet,mindjárt olyan komoly vagy ! Minden szabály annyit ér amennyit betartanak belőle !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.