A kormány átvállalná a szocialista kormányok miatt állítólag hitelfelvételre kényszerült egyházak tartozásait, pedig a többségüknek erre nincs szüksége. A reformátusok ugyan több millió eurós hitelt vettek fel, de nem azért, mert az állam korábban nem fizette ki a nekik járó összeget, és ők sem várják el a kormánytól a tartozásuk átvállalását. Lázár János most olyasmiért hibáztatja Gyurcsányékat, amiért eddig csak dicsérték őket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
Pont a reformatusok akik a legjobban támogatták a fadeszt most őket is froclizza a kormány, letöbb református egyháznak igen kiterjedt alapítványai vannak amik igen érdekesen a sérült gyerek vagy idősek bentlakásos otthona ezért ez is megérnek egy misét. Jobban és zártabban működnak mint egy zárt osztály ott kipofázás ott mindenki egyfele tolja a szekeret aki meg kitekint azt a lenagyobb kapitalista irigyelheti ugy rugják ki hogy repül. Van ismeretségi körömben ilyen eset és akkor még nem beszéltünk a az adatok tárolása elvileg akit kirugnak egy reformatus egyházi alapitványtol az valamiért semmilyen egyházi alapitványnál nem kap muinkát ez is érdekes... adatok végtelen tárolása..
kengyefuto
@adsl70: A refiegyházban nem mise van,hanem Istentisztelet.Amúgy stimm.
kukac50
Ne okoskodjanak bele mindenbe.
Nem azt akarjuk hallani a templomban,hogy a Fideszre szavazzunk,hanem a miatyánkot.
kengyefuto
A semmijen zsóti kiadta a kötelező kántálási ukázt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.