Hogy a baloldal egésze végül a Bajnai- vagy a Mesterházy-féle irány mögé sorakozik-e fel, nagyon sokat el fog árulni arról, mit is várhatnánk a jelenlegi ellenzéktől kormányon - írja a Véleményvezér blog.

Nem éppen úgy sült el az MSZP 19 perces új kampányfilmje, ahogyan azt készítői és megrendelői szerették volna - és a filmben feltűnő híres magyarok leszármazottainak tiltakozása, valamint az engedély nélkül felhasznált képekkel és videókkal megvalósított sorozatos szerzői jogsértések még csak a kisebb problémát jelentik" - írja a Véleményvezér blog.

A cikk szerzője érteni véli az MSZP kampánya mögött meghúzódó koncepciót. "Hiszen a szocialisták ismét azt csinálják, amiben mindig is jók, sőt nagyon sokáig a legjobbak voltak: a választók zsigeri érzelmeire és a megélhetéssel kapcsolatos félelmeikre alapozva negatív kampánnyal akarják a közvéleményt a kormány ellen hangolni. Ám hiába van ebben nagy gyakorlatuk, legalább három oka van, amiért az most mit sem ér. Egyrészt ez a trükk már elkopott: ami működött 2002-ben és 2006-ban, aligha működhet 2014-ben. A választópolgárok egyszerűen kiismerték már a szocialistákat és tudják róluk, hogy legfeljebb hatalmi alternatívát jelentenek a Fidesszel szemben, ám kormányozni ők sem tudnak. Másodsorban az MSZP ismét bebizonyította, mennyire ötlettelen és víziótlan párt: hogy Orbán Viktor leváltásán kívül nagyjából semmit nem gondolnak Magyarország jövőjéről. Nincsenek épkézláb üzeneteik, mindent, amit mondani tudnak, már ezerszer elmondták, régi szlogenjeikkel pedig új szavazókat szerezni nem lehet" - olvasható a blogon.

A teljes bejegyzés ide kattintva érhető el >>>

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai volt az egyetlen aki nem politizált hanem kormányzott.
De az emberek fogékonyabbak az ígérgetésre mint a valóságra.
Ezért tart itt az ország 25 év után, hogy lassan besorolhatunk a románok és a bolgárok mögé.
Megérdemeljük ha így lesz, hiszen mi döntünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@kerék: Én is bizonytalan vagyok, de ha nem szavazunk, a fidesz győzelme biztos!
Ennél nagyobb tragédia már nem is hiányozna!
kerék
@QQCSI:
Úgy is a fidesz fog nyerni, volt itt egy poszt, hogy hogyan fognak csalni.
Ha még sem ők, akkor bajnai, vagy az mszp.
Az mszp már bizonyított, bajnai meg még nem csinált semmit, mégsem bízok benne, túlságosan egyforma az ízlése az mszpvel, mindkettő egykutya.
QQCSI
Én Bajnaival rokonszenvezem, annak meg kimondottan örülök, hogy a kendermagos nem akar vele együttműködni. Még van egy kis idő, majd meglátjuk...
kerék
@QQCSI: Ha mégis elmennék (esélye 0) akkor vagy a Jobbik, vagy Bajnai.
Ha megalakulna egy teljesen új, független párt akkor rájuk.
QQCSI
@kerék: "Hagyd fiam, csak éhesebbek jönnek!" /Hofi/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.