Anti fiam! Elpincsisedni nem kell félnünk, jó lesz! Eriggyé Moszkvába ehhez a Putyin barátunkhoz, sztán kérdezzél rá hogyé' most a rubel, mert ma még nem férünk a devizatartalékhoz, de holnap már igen. Aztán az ilyen tartalék ügyet legjobb még a hozzáférés előtt elrendezni, tudod mennyire szeretem, ha a helyzetbe kerülés napján már kész a forgatókönyv. Vigyél Vlagyának egy kis kolbászt és pájinkát a spejzból, magaddal kísérőnek meg valami ex-komcsi valutázót, Imre majd segít kiválasztani a sose lesz nyilvános listából a személyt. No, siess gyorsan, de le ne bukjál nekem, nehogy idő előtt komcsizni kezdjen ez az euróban, dollárban, frankban meg mifaszomban hívő csürhe!

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hozd, és a Moszkva tér ismét Moszkva tér esz !
turul72
Hónapok óta a csapból is az folyik: vegyél államkötvényt, mert az ugye forint bevétel az államnak, és nem tehet keresztbe az árfolyam ingadozás. (Igaz, lényegesen magasabb a kamat forint esetében, de kit érdekel.)
Ezzel szemben kibocsájtunk Dollár kötvényt, és a nosztalgia kedvéért váltunk egy kis Rubelt.
Érti ezt valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.