Sopron díszoklevelet adományoz Orbán Viktornak és a kormány több tagjának, amiért adósságállományának 71,3 százalékát - közel 11,5 milliárd forintot - átvállalt az állam. Erről döntöttek kedden a soproni rendkívüli közgyűlésen, a szocialista képviselők lovasszobrot javasoltak Orbán tiszteletére.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@sport50: Átestek a lovasszobor túloldalára ? :))
massa
A mi pénzünkből fizeti az ellopott hiányokat amit a fideszesek90% okoztak
csegala
Pedig úgy vártam! A mérete alapján elég lenne neki egy póni, nem is kerülne annyiba, mint egy normál ló.
turul72
Nehogy már eldugják Sorponban. Irány a Kossuth-tér! Hős megmentőnknek csakis ott állhat métló emlékhely. Hogy annak a színét, formáját hogy képzelem el, azt mindenkinek a fantáziájára bízom.
abacs62
Kár, a "lovasszoborért." Onnan Graz-ig egy ilyen "soproni" paripával 1-óra alatt vígan odalovagolhatott volna, nem a "zemberek" pénzén kezeltetné magát. Ja, vihetné kezelésre (ha egyáltalán kezelhető) a frissen kinevezett "pöttyösseggű" elmebeteg "Eltolcsy George"-t is. Na, meg az összes ilyen mentalitású "fitymás" képviselőit is. Nem hiszem el, hogy nincs közöttük normális ember, aki fel nyitná a "csodacsatár szemét", Szakadék szélén táncol a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG. 9-millió "zembert" nem kellene beletaszítani !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.