A Fidesz szerint félreértésen alapul az Európa Tanács főtitkárának az alkotmány módosításával kapcsolatos "ítélete", az elfogadás előtt álló negyedik módosítás ugyanis éppen az Alkotmánybíróság (Ab) döntésének tesz eleget.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Persze, mindenki hülye, csak ők a zöld kredenc. Tessenek félreérthetetlenül fogalmazni. Szánalmas a magyarázkodásuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
@A Tündik bündije: Pedig nagyon pöckölik az oroszlán bajszát. Ne is gondolj bele mi lenne velünk agyonvert mezőgazdasággal és iparral EU-n kívül. Én én is igyekszem "keveset gondolkodni".
marlin
A végére csak-csak összejön a NER!!
Csak most Európában már úgy hívják, hogy "ezekhülyékbazmeg!!" Csodálnak is minket, mint az a bizonyos nyírségi parasztbácsi az állatkerti zsiráfot!!.
Csak egy a baj, hogy ebből már nem lehet "jól kijönni", ezek már nem hisznek a félázsiai köpcösnek!! Itt már csak egy békemenet, vagy végső adu ászként egy jól sikerült Obersovszky interjú segítene!! :))
Mobil123
Na már megint mindenki hülye, csak ti vagytok az okosok.
tűzróka1939
Hogy ezek milyen buták ott az európa tanácsban !Borzasztó !! Olvasni tudnak, viszont nem értik amit olvasnak . Mert ugye nem mi vagyunk a hülyék :
Pálinkafőző Rézüst
@tűzróka1939: ja, azok olyan félreértősek..:)) Monnyanak le!!
tűzróka1939
@Pálinkafőző Rézüst: Ha a fidesz mondja akkor azok a "tótok" nem mi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.