A katonai megszállás alatt lévő Magyarországon Kádár János jobban alkalmazkodott a világhoz, mint Orbán Viktor szabad akaratából. Eszemben sincs a népi demokrácia dicsőítése és Kádár szerepét is csak az összehasonlítás kedvéért emelem Orbán mellé. De sajnos egy lapon kell említeni őket, méghozzá úgy, hogy ebből a meccsből szerintem Kádár jön ki győztesen.

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: Szabad gábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Van Hazafias Népfrontunk CÖF-re keresztelve, van BM III-as csoportfőnökség TEK-re és ÁVH-ra keresztelve, van agitpropunk Nemzeti Konzultációnak és tájékoztató kampányoknak keresztelve, van cenzúra Médiatanácsra keresztelve, van szocialista Árhivatal is rezsicsökkentésre keresztelve"- mennyire igaz, és az egész írás!!
coyote3
Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy Kádárnak egy megszállt ország vezetőjeként kellett lavíroznia , akkor sokkal rosszabb a kép.
A Tündik bündije
@coyote3: Főleg, hogy most a baltásvezér a megszállott, csak másképpen...
bakegya
@coyote3: Egy" megszállott" országot kormányozni is csak egy igazán nagy kuty.faxa képes!-nem tudom kitől hallottam, nem is oly rég,de békamenetes"káder" volt az biztos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.