Egy meglehetősen kis, ám agresszív, Bajnai Gordon mozgalmához köthető csoportnak tulajdonította Kósa Lajos a budapesti Fidesz-székházba való "betörést. " Szerinte látható, hogy "szerveződik a Bajnai-gárda".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Ezeknek Bajnai fóbiájuk van már annyira fosnak tőle, de ha túl sokat stresszelnek rajta még megárt az egészségüknek. Szerintem a VEZÍR és alattvalói este lefekvés előtt benéznek az ágyuk alá nincs-e ott Bajnai...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hejj
Már azt hittem bejelenti, hogy sikerült lediplomáznia tervgazdálkodás szakon...

Fiúk! Q..va sokba vagytok a pártnak! Tessék már megdolgozni érte! Csak ennyire...
A Tündik bündije
Érdekes, én nem látom, csak azt, hogy úgy be vagytok tojva tőle, hogy úton-útfélen bele kell rúgni. A fidesz-gárdát már láttuk 2006-ban kedves Mr. 20 százalék, az elég volt bőven.
mekkelek
Ezeknek Bajnai fóbiájuk van már annyira fosnak tőle, de ha túl sokat stresszelnek rajta még megárt az egészségüknek. Szerintem a VEZÍR és alattvalói este lefekvés előtt benéznek az ágyuk alá nincs-e ott Bajnai...
coni
Bajnai eddig is és ezentúl is úriember marad. Nem bújik be a cöffögők háta mögé és nem üzenget bayer félékkel.

Nem alattomosan szervezkedik, hanem nyíltan, TV kamerák előtt, mint ahogy most március 15-re nyílt felhívást tett közzé támogatóinak már az évértékelőjén.

Bajnai felhívására hatalmas tömeg gyűlt volna össze, nem néhány önkéntes fiatal.
A Tündik bündije
@mekkelek: Azt hallottam, a baltásvezérnek külön TEK-nőse van, aki az ágy alatt alszik, be ne másszon oda Bajnai.
coyote3
Igazad van Lajos. De mintha ti bontottatok volna kordont, az általatok feltüzelt idióták gyújtottak volna fel autókat,, törtek volna be a tv székházba...Lajcsi leszokhatnál már az italról, hogy ne beszélj félre!
nemsemmi
Lajos Lajos!!! Tudod te azt nagyon jól, hogy a sumák módon háttérből irányított randalirozás a fidesz stílusa. 2006-ban megmutattátok. Nagyon félsz, hogy valaki eltanulja ezt a módszert.
Megérdemelnétek, hogy a saját módszereitekkel találjátok szembe magatokat, de ne aggódj, a bal oldalon az ilyen módszereket nem szeretik.
hejj
mit értetlenkedik Kósa Lalika?

A tüntetők csak d*gni szeretnének egyet...
massa
Miért nem Gyurcsány? te hazug nagyfejű millókat nyertél a végtörlesztéssel mikor rátok nem vonatkozott most meg a Matolcsyval fizetetted ki a maradékot korrupt banda
tűzróka1939
Mikor jön már meg az esze kósának ? És ilyen emberek vezetik az országot ! Persze most Bajnai tehet mindenről . 2014ben remélem megkezdődik a parlamentből a szemét kitakarítása .
csikknorisz
Kósa valamelyik nap nem akarta érteni az "Önök" szót. Akkor nem volt egyértelmű. Most meg egyértelmű, hogy aki nem ért velük egyet, az Bajnai zsoldosa. Hogy mik vannak. Ja, remélem, Lajos barátunk nem felejtett el köszönni, bemutatkozni, majd titulusait ismertetni a sajtótájékoztató elején.
vukkocska
Nem ártana neki egy CT vizsgálat, vagy egy MR. Biztos kimutatna valamit. Szegény Gyurcsány. Hogy érezheti magát, hogy kiesett a pixisből?
kkalman
Félelem és gyűlölet járja át testüket, lelküket. A még több pénzen kívül e kettő ami mozgatja, életben tartja őket. Ha valamelyik kiesne még meghalni is képesek lennének.
sport50
ha nem tudnak megoldani egy problémát,vagy nem tudnak rá magyarázatot adni,jön a bajnai,gyurcsány stb.!!tudják ez bejön a sok szemellenzős fideszesnek.a gárdákat meg ők tűrik meg sőt...
bretagne
@coyote3: Az más volt. Gulyás Gergely beszélt erről tegnap az ATV-ben.
bretagne
Igaza van. Most már lehetne kezdeni a Gordon-bontást!
gibgab
Fognak ők még kemény cirkuszt szítani, szervezni, provokálni a háttérből, hogy Bajnaira kenhessék, vagy okot találjanak egy rendőrdiktatúra bevezetésére. A CÖF és a Békemenet is erről szól.
massa
Kósa? miért nem Gyurcsány gárda ? fostok kiderülnek a lopások te mocsok a törpéddel csak a kendermagos bűnőzökkel tudtok talpon maradni
marlin
Na, de Lali huszár, hát nem lehet mindenkiből "Orbán fiú"!!
mariaberta
Remélem, hogy a Polgári Körök megszervezése mintát ad az u.n. Bajnai körök megszervezésére, ha egyáltalán köze van Bajnainak a Fidesz székház elfoglalásához. Mint mondja: Nincs.
De jó lenne, ha lenne, hiszen hazánk egyik kiemelkedő nagysága mondotta néhány évvel ezelőtt, hogy a"HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN"
Fiatalok ne hagyjátok magatokat. A sósavas bácsi pedig öntse saját magára a sósavat, megérdemli.
coni
Éppen azért nincs hatalmas tömegmegmozdulás, bár minden ok meglenne rá, mert eddig csak spontán szerveződött a tömeg, nem volt aki ellenzékből összefogja, uszítsa őket mint annak idején Orbán.

Most, hogy Bajnai az élére állt az ellenzéki összefogásnak és a rezsim ledöntésének más lesz a helyzet. De Kósa nagyon téved, hogy Bajnai kreativitása abban merülne ki, hogy álruhában elfoglaltatja a fidesz székház erkélyét.
bretagne
@vukkocska: még nem esett ki, csak helyet cserélt Bajnaival. Elvégre még mindig ők ketten vannak a CÖF-plakátján. Sose legyen nagyobb örömük!
kengyefuto
Dugós lajcsi!! Ti szerveztetek gárdát,fasiszta bőrhajúakból,amihez schmitt palkó tapsolt az erkélyéről!! Te pofázol gárdáról?? Fostok mi?Ez még csak a kezdet hüjje civis!!
kengyefuto
@A Tündik bündije: Rinyál a tolvajbanda a NAGY SZÁMON KÉRŐTŐL!!
kengyefuto
Ha a Bajnai nem sz@rik,a fidesz nem eszik!!
kengyefuto
@coni: ez a dugó kósa csak magából képes kiindulni!
vitamin51
Kibújt a szög a zsákból! Vagyis, ki mint él, úgy ítél. Kósa azt hiszi, hogy Bajnai azon a szinten van, mint a fityesz! Ők szervezkednek, gárdát, futballhuligánokat küldenek akár a tv székházhoz ha kell, hisz ilyen eszközökkel dolgoztak, míg nem ők voltak hatalmon és így működnek azóta is ha valami nem tetszik nekik. Agyilag számukra felfoghatatlan, hogy mások nem ilyen erkölcstelen eszközökkel dolgoznak! Sáros lába nyomába sem érnek Bajnainak, fényévnyi távolságra vannak, mind erkölcsi, mind szakmai tudásban! Ezért is fog elveszni, elsüllyedni ez az ország, hisz szakmai hozzáértés helyett alkalmazott arroganciával, nem lehet egy népet hosszútávon terelni! Pont tegnap láttam egy számomra aranyos, de elgondolkodtató jelenetet, a szomszédunkban van két birka és egy jó pár baromfi. A birkák, mint tudjuk hihetetlenül türelmesek, még azt is rezzenéstelenül bámulják, amikor az én kutyám veszettül ugatva ront a kerítésnek, nem törődnek vele, csak bégetnek. Ezzel szemben tegnap, amikor pár összefonnyadt almát átdobtam nekik a kerítésen, egy tyúk a csőrébe kapott egy fél almát, hogy megegye. Látva ezt a birka, kiköpte a szájából az almát, amit előtte harapott ketté, és üldözőbe vette a tyúkot! Én ezen jót derültem, de közben az jutott eszembe, hogy pont úgy viselkednek mint az emberek, ha veszettül csahol ellenük valaki, rá sem hederítenek, de ha egy kis enni valót csennek el tőlük, máris üldözőbe veszik a tolvajt! Félő, hogy egyszer elfogy az emberek türelme, mert a nincstelenség eluralkodik az ország több mint felén, és ahogy múlik az idő, egyre többen lesznek, akkor viszont iszonyú bajok lehetnek, amit már nem lehet orvosolni, választások előtti hihetetlen kampány szövegekkel, ígérgetésekkel. Már a legtudatlanabb ember is sejti, hogy minél több pénzt lop el a kormány, annál biztosabb, hogy nem lesz miből a felelőtlen ígéreteket beváltani!!! Tehát birkák, ébresztő, amíg nem lesz túl késő!
vukkocska
@bretagne: (6.50.) Csak részben láttam, de az is elég volt. A Universalon volt egy kamaszról egy film, az jobban érdekelt, de időnként átkapcsoltam. Azt láttam, hogy a mindig nyugodt Kálmán Olga padlót fogott ettől a Szijjártó magyar hangjától. Pontosan annyira nem volt érdekes, hogy mit kérdeznek, vagy mit mond a másik fél, ő csak mondta a saját hülyéségét. Azt meg végképp nem értettem, hogy a sósavas vén marhától és a tegnapi eseményektől hogyan jutottak el a békés tüntető 2006-osokig. Akik több százmilliós kárt okoztak bekességükkel. Tegnap is a megjelent békemenetesekkel volt a gond, amit csináltak ezekkel a gyermekekkel szemben felháborító volt. Ennyi türelmet és önmegtartóztatást fiataloktól ritkán látni.
bretagne
@vukkocska: Nagyon tetszenek ezek a fiatalok. Szörnyű volt a párbeszéd Olgával. Párbeszéd? Ezektől nem lehet szóhoz jutni. Csodáltam a fiút is, akihez odament egy öreg pasi, és sósavazni akart. Én már régen a földbe döngöltem volna.
öcsi55
@bretagne: Okosan csinálta ,ha csak hozzá ért volna, abból akkora cirkuszt csinált volna a figyeszes sajtó ,hogy csak na. Meg biztos nem is akarta össze szarozni a kezét a srác.
Pálinkafőző Rézüst
Kósa 25%-os elvtárs..:))) Közgépes vajdás fanok, fannék, vélemény? De a cikkhez, ha lehetne...Tudom, nehéz, de hátha...:)))))))
vukkocska
Na, elszállt, amit írtam. Kezdem előröl: Embert ölni nem ugyan az mint tyúkot lopni. Az emberölés alapesete: 5-től 15 évig tartó szabadságvesztés. Az erős felindulásból 2-től 8 év. Tehát ez az ismeretlen, aki a gyermekekkel farkasszemet nézett, szándékosan oltotta ki valaki életét. Ennyi ennek a gyilkosnak a "védelmében".
ugyvedur
Ez a Kósa akkora fasz,hogy dinoszauruszt lehetne "hágatni" vele!
Dr. Felipe
Érdekes, kóser alajos a gyulai dzsemborin még nem tudta értelmezni az ellenzék mozgását de azóta mekkora éleslátásra tett szert.
bretagne
@öcsi55: Igazad van. Ilyenkor legfontosabb az önfegyelem. Meg kell őrizni!
rézfánfütyülős
@vukkocska: ma, 16:08
Ha valaki vétett egyszer akkor egész életében azt vágjuk a fejéhez?
Ez kontra produktív, mert pedagógiai szempontból pont az ellenkezője lesz, mint ami a büntetés célja volt.
kukac50
@bretagne: Az csak mellébeszélt,nem a kérdésre válaszolt.
GeoCravker
Kósa egy igazi párt-megmondóember. Ami a főnöke szívén, az a száján.
Dr.luigilongo60
Szánalmas és már-már kabaréba illő ez az állandó Bajnaizás, meg "kommandózás".
Ki az a barom ,aki ezt az ovodás dumát még beveszi?
bagira
@Dr.luigilongo60: Még sajnos van olyan :-(
profon
Bajnai gárda ?! Ha jobban belegondolok adtál egy ötletet Lali
vukkocska
@rézfánfütyülős: minden érvemet elmondtam. Már csak azt tudom mondani, költöztesd a szomszédodba :)
entero
@coni: Az utolsó mondatoddal megpróbálod megváltoztatni azt, hogy Bajnai vezetésével elkezdődhet az uszítás a Fidesz ellen...:-))
marlin
Szegény Fidess!!
Nagyon tele lehet a nadrág, pedig tegnap valóban elkezdődött a "visszaszámlálás", hogy a magyar emberek oda küldjék a köpcöst, ahová való!! És a romkocsmák homályában a múlton merengő "Orbán fiúk" nem is akarják megmenteni!!
nyanya001
Kósát megkérte az egyik riporter, mutassa meg
milyen kárt okoztak a fiatalok !
Hebegett habogott, hablatyolt, majd felpattant a biciklijére
és elstartolt !
Törölt felhasználó
Bezzeg amikor militarista nácik mászkáltak az országban, akkor nem "gárdáztak", egy szó sem hangzott el ezeknek a szájából, csak a rogánnal elmondattak egy formaszöveget, most meg fröcsög a sz... Ha a jó gyerek fejű fiatalok/egyetemisták kimennek, akkor meg ez van... Szánalmas egy banda. A kövér meg polgárháborúról beszél, na ezek a "nemzeti érzésű" emberek a nemzet valódi megosztói/ellenségei. Ordas eszmék kezdenek itthon kibontakozni ismét...
rézfánfütyülős
@vukkocska: Hírül sem félnék ha ilyen szomszédom lenne, mert mindenkivel jóban vagyok a környéken. Ahogy egy emberrel bánnak úgy általában úgy kapja vissza.
Van kis gettónk romákkal, velük is jó a viszony miden csibészségük ellenére, mert emberként tekintek rájuk és úgy is kezelem őket.
vukkocska
@rézfánfütyülős: mindenki ember, aki emberként viselkedik. :)
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: azt láttam én is! Húúúúúú de szánalmas volt a pali...:(((
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: én sajnos nem láttam, mert megnéztem volna hogyan cingázik.
tűzróka1939
@vukkocska: Jó kis cinga volt az :) BMW robogó . Alsó hangon is 1,5 milla :))
tűzróka1939
@vukkocska: Nem tudom :( Tegnapesti atv híradóban láttam . 17:55 kor .
vukkocska
@tűzróka1939: Köszi, akkor megnézem. Ott visszanézhető. :)
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi. Most benéztem ide egy kicsit, majd nemsokára megyek a helyemre :)
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: köszi, megnéztem. Egy akkora lúzer, amekkora csak lehet. Én afitalok helyében még akor is feljelenteném rágalmazásért, méghozzá a minősített esetét, az aljas indokból és célból, még akkor is, ha a mentelmi joga alól nem mentik fel. S ha vér lenne a pucájában, ő maga kérné a felfüggesztést. De nem fogja. Ma egyébként a civilek tartanak demonstrációt az Alkotmány utcában 15 órakor a holnapi szavazás ellen.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: tudom, sokan, nagyon sokan mennek itt a környékről is. Elegük van a kis Ali babából meg a 40 rablójából.!
rézfánfütyülős
@vukkocska: Csak ráleltünk a közös többszörösre :)
mariaberta
És mi volt akkor, amikor szerveződtek a polgári körök?
Remélem sikeresek lesznek.
kata53
Kósa már jó dolgában nem tudja, milyen marhaságot találjon ki!
kukac50
Kósa az úgy el van szédülve az ellenzéki pártoktól,hogy az már beteges.
Úgy nem tudnak beszélni,hogy valamelyik párthoz tartozó személyt fel ne emlegessék!
Ez csak azért van mert nem csinálnak mást csak a törvényeket és az alkotmányt alakítják saját maguknak kedvező formára.
Nem tudnak semmi értelmeset felmutatni,hogy ezt Ők csinálták és a Népnek hasznos.
Nem csináltak beruházásokat munkahelyteremtésre, Orbán sikere a közmunka,megemelten 49 ezer forintért. Arra nem gondolnak,hogy ennyi pénzből nem lehet fenntartani egy 4 tagú családot!
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: kint voltam. Nagyon sokan voltak, és ami meglepett, sokkal többen voltak a fiatalok. Voltak persze hasonló korúak, mint én. A felszólalók között egy idősebb volt, ZGM, a többi középiskolás és egyetemista. Ja, fényképeztem is tace-paokat: " A fidesz nem áll a gyilkosok pártjára, a gyilkosok állnak a fideszhez", a másik:A fiesznél fogynak a szavazók, maradnak a savazók", és hasonlók.
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: Te is fiatal vagy..:))) és igen, a jövőjükről van szó, persze hogy kimennek!
vukkocska
az TGM, TamásGáspár Miklós, nem ZGM. Bocsi. elírtam.
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: Ma csupa udvarias hapsi van itt? Pénteken volt nőnap :)
vukkocska
@Pálinkafőző Rézüst: még 365 napig, jó ?!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Na mi ez az udvarlás:-))) Hol a "haver"??:-D
Pálinkafőző Rézüst
@vukkocska: úgy legyen! :)))
@Mobil123: melyikre gondoltál? :))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Jaj, hát ilyen sok van:-)))) a "fiatalra" természetesen :-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.