Megfenyegetett egy hatodikost, hogy ha nem visz neki pénzt vagy cigarettát, akkor megvereti a barátaival.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Sajnos a 14 év alattiaknál egyre gyakoribb bűncselekmény.Gyerekek tisztában vannak azzal,hogy 14 életévük betöltéséig nem büntethetők,ezért szinte bármit megtehetnek.A célpont legtöbbször a kisebb alsóbb osztályos tanuló.Gyerekek által leggyakrabban elkövetett bűncselekmények a lopás, rablás,zsarolás,rongálás,garázdaság,közveszéllyel fenyegetés,személyi szabadság megsértése,hivatalos/közfeladatot ellátó személy elleni erőszak,testi sértés,csendháborítás,közlekedés biztonsága elleni bűncselekmények.
Sok iskola félti hírnevét nem akar feljelentést tenni.Biztatnám a szülőket- pl. testi sértés esetén-orvosi látlelet,sérülésekről fotóval menjenek a rendőrségre és tegyenek feljelentést.Nem kell hagyni,hogy néhány magával nem bíró nebuló uralja az iskola diákságát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.