Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke érthetetlennek nevezte, hogy az MSZP azzal a Victor Ponta román szociáldemokrata pártelnökkel barátkozik, akinek a hatalomra kerülése óta - megítélése szerint - magyarellenes hangulat alakult ki Romániában.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Lacika a magyar kurmány meg a magyar emberekkel szemben lép fel. Lacika a magyarellenes hangulatot pontosan ti generáljátok Romániában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Tőkés képes volt az erdélyi magyarokat is megosztani !
mariaberta
Amikor Orbán , Kövér Erdélyben kampányolt, amikor Tőkés létrehozott egy pártot, csakhogy megossza a magyarokat, akkor nem égett pofájukon a bőr?
Csak az a helyes, amit ők csinálnak?
Nézzenek már magukba. Azt hiszik mindenki hülye? Ha ők mennek más országba kampányolni maguk mellett, az rendben van. Ha ide jön az aki nekik nem tetszik,, mindjárt hazaárulásról dumálnak. Aljas népség. Tőkés meg még ráadásul egy erkölcstelen kurafi, aki saját családját is úgy kezelte, mintha a felesége, fia rabszolgák lennének. Jobb lenne, ha befogná a száját, és nem tartaná a markát.
Még azt is az RMDSZ-nek köszönheti hogy ott ül az európai parlamentben. Remélem többet erre nem kerül sor.
Pisti271
Ahogy nem szeretjük azt. hogy Tőkés beszól nekünk,
úgy a Románok sem tolerálják azt, hogy mi magyarok akarunk beleszólni a belügyeikbe.
Aki barátként közeledik többet tud elérni, akár a Romániai Magyarok érdekében is, mint aki halottak hamvaival, zászlókitűzésekkel provokál és ellentéteket szít.
nyanya001
@mariaberta: Nyírő Józsefet - akinek a hamvait a román kormány tiltakozása miatt csak becsempészni tudták az országba - vasárnap akarták újratemetni Székelyudvarhelyen. Az újratemetést a magyar Országgyűlés szervezte. Az esemény végül a Hargita megyei prefektus döntése miatt maradt el.
Miről beszél ez az ájtatos kurvapecér ?
silber13
@keresztapa: Talán ideális országvezető ez a Csúti prímabalerina, páva- és vitustáncos?
silber13
Püspök " Úr! " Talán helyesebb lenne ha a pakulárjaival törődne, ott fent a havasokon..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.