Vannak olyan információk a birtokukban, hogy a magyar kormány tevékenységét külföldről akadályozni akarják gazdasági érdeksérelmek miatt. Miként arról is tudnak, hogy Erdélyből, Kárpátaljáról nemzetbiztonsági szempontból kockázatos egyének próbálnak meg élni a befektetésekért cserébe könnyített letelepedési szabályokkal - mondta a hvg.hu-nak az Információs Hivatal vezetője. Pásztor István szerint, lehet olyan ország, amely ellenséges szándékokkal juttat pénzt hazai politikai szervezeteknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Az információs Hivatal vezetöje akkor a Zsiga Marcell gyarapodását is magyarázza el, hamár az érintett vizfejü nem tudta...
vukkocska
az ellenséges tevékenység nem külföld részéről nyilvánul meg, hanem a nép jelentős része irányából. Csak ezt nem veszik észre, még mindig a 2/3-ban fürdenek. Csak megint kell egy porhintés, mert a kuszaszemű meg a főnöke az, aki tönkreteszi az országot. Ki kellett találni megint valamilyen ellenségképet.
adsl70
pénzt aki adaj az diktál, majd tisza adó paradicsom leszünk...
mariaberta
És mi folyt az elmúlt 8 évben, amikor a Fidesz ellenzékben volt? Söpörhetnének saját házuk táján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.