Az igazságtalanság országát építi Orbán Viktor. Olyan helyet fabrikál a hazánkból, ahol egyeseknek - keveseknek - több joguk van, mint másoknak. Az igazságtalanság a Fidesz-politika minden eresztékében megbújik, az Orbán-rendszer legfőbb jellegzetessége.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Csizmás Kond: A szövegértelmezési problémáiddal zaklasd valamikori magyar-tanárodat. Ki beszélt a KDNP vétójogáról? Az általuk hirdetett, és alpatörvény közelébe lobbizott elvekről írtam. A mondandód második részének meg fuss neki mégegyszer. Az előítéleteid helyett hagyatkozz arra, amit leírtam. Már akkor, ha nem a lózugok hangoztatása a célod. Mert természetesen ahhoz is jogod van,.
Akkor talán rájössz, hogy nem azt írtam, hoyg aki keresztény, az alkoholista agyhalott, hanem azt, hoyg a KDNP az alkoholista agyhalottat is jobb családfőnek tekinti az élettársnál, ha van róla katlokus házasságlevele. Ha nem érted a különbséget akkor részvétem. De lehet, hogy Te már túl vagy a mai napi fél liter pálinkádon, és akkor nem is zaklatlak ilyesmivel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: A keresztnek nincs szentsége. Az egyházat meg a pap kell szolgálja nem a tag. A
Az egyház ugyanolyan erkölcsi alapokra épített törvény mint bármi más. A törvény a szabályait az egyházi rendből kölcsönözte. Az erkölcs és az etika két külön fogalom. Az igazi erkölcsöt örökölöd, belenősz és úgy szokod meg, amit megtanulva követsz azt sose érzed magadénak. Az elsajátitásí kor nem számokba tükröződik hanem értelemben. Ha két különböző világ előtt kell bizonyits akkor inkább betartod a szabályokat mint ha egy vagy egy előtt sem, tehát a vallás inkább segít az erkölcsösségben mint a vallástalanság.
Pisti271
@Csizmás Kond: Nem analóg a példa, a családi adókedvezmény fix összegű.
Csizmás Kond
@Pisti271: Nézd, nem akarok én sem adó-, sem törvény javaslatot előterjeszteni vagy megmagyarázni, szerintem az egységes adó jó az embereknek, mert így egyformán vannak értékelve. Az, hogy az állam azt valahonnan ki kell gazdálkodja az ez által kiesett pénzeket az nem a mi dolgunk és aki azt búsulja az nem normális.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Szerintem tényleg olvasgassál inkább... Ártani semmiképpen nem fog. Ha meg valamit nem ismersz, ne beszélj bele legalább.
Látom, Piaget, és a fejlődéslélektan magas.
Hátha ez. hu.wikipedia.org/wiki/Szents%C3%A9g
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ember...legalább olvasd el miről van szó ha valamit belinkelsz...:))))
A keresztség szentsége mióta lett a kereszt szentsége ?
A keresztség szentsége azt jelenti, hogy a megkeresztelés vagyis az egyházban való felvétel és névadás az egyházba való beiktatást hivatalossá teszi.
...inkább erről ne vitázzunk...
nehogymá
az állam költi el az adokbol járulékokbol befolyó pénzt.ö dönti el mire költ ,ad többet.a te logikád szerint több joga van annak aki több adot fizet.hallottam már olyat ,hogy valaki több szavazati jogot akart adni annak aki több adot fizet.gondolom ez tetszene.akkor amikor ilyen szarul áll az ország,minden normális helyen a leszakadást probálják megállitani lassitani,nem hogy elvegyenek a szegényektöl.egyébként a gazdagoknak nincs szüksége az államra hiszen az oktatást orvost megtudják fizetni.ezen az alapon fölöslegesek az állami iskolák mert ugye csoro adot alig fizetö cigánykölkökre ,meg a munkanélküliek ivadékaira ne költsük már a gazdagok pénzét.ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.