Ha egyszer a kormány valamit elhatároz, akkor attól semmi nem térítheti el: hétfőn ennek megfelelően elfogadják az alaptörvény sokat kritizált módosítását, és gyorsan összeütnek egy törvényt arról is, hogy hiába a bírósági ítélet, a gáz- és áramszolgáltatók nem háríthatják át az őket terhelő különadókat. Novák Előd ismét a Jobbik kedvenc témáját veszi elő, de lehet, hogy ezért most már tényleg elviszi a parlamenti őrség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Minden rezsit kivétel nélkül csökkenteni kell. Hátha a szolgáltató cégek becsukják a
kaput és akkor egész Magyarország a fagyhalál állapotába kerül...
rosalinda57
A rezsicsökkenés az embereknek jó, ha valóban kevesebbet kell fizetni a szolgáltatásokért. Sajnos nem erről van szó tartalmilag, hanem az utóbbi években bevezetett mindenféle néven ismert szolgáltatási alapdíj, adminisztrációs költségek,csekkadó stb.. kompenzálásáról, na meg a szolgáltatások 27% mértékű áfája, (a díjban megfizetett) nem felel meg a magyarországi fizetéseknek, azokkal nincs arányban. Amíg ez nem csökken, addig ne is várjunk növekedést és munkahelyteremtést Magyarországon !
Csizmás Kond
@rosalinda57: Mindenféle adminisztrációs toldalék a szolgáltató beleegyezésvel történt, tehát alapjában a szolgáltató a felelős azokért.
pl ott a csekkadó. A szolgáltatás beszedéséért addig embereket fizetett ami ugyan a fogyasztó zsebére ment de az szolgáltató alkalmazottja volt ami csak jelentett kiadást neki is. Azt megszüntette, nincs beszedés de annak a részét nem vonta ki a számlából, vagyis az összeg maradt ugyanannyi, viszont a beszedést átadta a banknak akinél ismét a fogyasztó fizet viszont a szolgáltató már részesedést kap belőle...
kukac50
A rezsi csökkentést a kormány finanszírozhatná abból az 1000 milliárdból amit jogtalanul beszed minden hónapba a költségvetés a devizahitelesektől. Hoznak törvényt ami a Fidesznek jó,ha a bíróság betartja az már rossz.
A kormány sem állhat az EU útjába,hiszen már vizsgálják a devizahitelesek problémáját.,az igazságtalan elszámolásról,és felszámolásáról.
Másfél órát tárgyaltak egyszerű, nem politikus emberekkel akik maguk is deviza hitelesek.A bankok pontozták a kihelyezett hiteleket a devizahitel kiadásáért 3 még a forint kihelyezéséért 1 pont járt a dolgozóknak. Az a szerződés érvénytelen amit tanúként banki dolgozó írt alá, és nem a saját lakcímét írta rá hanem a bank címét.
Erre is hoz új törvényt visszamenőleg a kormány?
Mert hamarosan a bankokat is ellenőrzik,elszámoltatják,akkor a költségvetésbe nem folyik be havi 1000 milliárd. Ezért menekülnek a bankok mert nem akarnak kártérítést fizetni a devizásoknak a tönkre tett életükért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.