Nem lesz Magyarországon március 15-én a miniszterelnök; bár az ünnepi rendezvény honlapján még mindig azt hirdetik, hogy délelőtt a Múzeumkertben beszél Orbán Viktor, a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan tegnap bejelentette, hogy a kormányfő csütörtökön a kétnapos uniós csúcstalálkozóra Brüsszelbe utazik.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Nem ez lesz az első eset, hogy elmenekül. Nem szeretnék még ideiglenesen sem a bőrében lenni. Rossz lehet ilyen lidércnyomásosan élni, mindig hadakozni a szélmalmokkal, hadban állni az egész világgal.
csegala
Ez mindig mindenkivel harcol, lételeme a háborúskodás. Ám amikor ott kéne állnia a csata közepén, azok előtt az emberek előtt, akik az ő harcába félig már beledöglöttek, besz@ri módon elsunnyog valahová. Szájkaratés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.