Nagyon hiányzik egy 35 százalékos áfakulcs - jelentette ki Orbán Viktor, miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tegnapi gazdasági évnyitóján. A kormányfő nagyon csalódott lenne, ha nem sikerülne idén túlszárnyalni a költségvetésben meghatározott 0,9 százalékos gazdasági növekedést. Szakértők szerint jobb lenne szembenézni a valósággal, és menteni ami még menthető.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
BETEG ez az ember ! - súlyos beteg.
Megkérdem, milyen termékekre gondol? - amelyeknek kicsi a vásárlási száma? -
Ezeket a vélt termékeket ritkán veszik a módosabbak, mert ha vesznek, mível megengedhetik maguknak, kizárólag felső kategóriásakat vásárolnak és azok élettartama igen hosszú! - ha még ezt a vásárlási lehetőséget is felül adóztatja, akkor tényleg összeomlik totálisan a magyar gazdaság, már így is a szélén van.

Be kell vezetni a SÁVOS adóztatást, a minimálbér és hasonló bérezésekre kisebb adókulcsot kell meghatározni, hogy az ELSZEGÉNYEDETT HAZAI MAGYAR NÉP is képessé váljon a minimum életfeltételt valamilyen szinten elérni!

Röhejes, amiről Orbán beszél. Söralátétre igérte az adóbevallást, itt már talán a 35. adófajta bevezetésénél járunk. NINCS FANTÁZIÁJUK, csak MEGSZORÍTÁSOK-ADÓEMELÉSEK, ÚJABB ADÓK KIVETÉSÉIG jut el az értelmük.

Ajánlom Orbánnak, mindegyik képviselőjét, amelyek nem elég innovatívak, cserélje le! - ezzel találn jobban járna, mint a luxus adóval, ez utóbbi jóval kevesebbet hoz a konyhájára.
turul72
Mint a cikkből is kiderül, a 35%-os Áfa bevezetése után a módosabb népek egyszerűen átgurulnak a határon, és ott veszik meg ezeket a cuccokat. Tehát kétséges, hogy több bevétel helyett inkább kiesést hozna.
Az, hogy a számok nem zavarják Viktort, már tudtuk. A fanok elhiszik, amit mond, a többi meg mehet a levesbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.