Ezt egy rögzítőn hagyott hangüzenet bizonyítja, amit senki nem hallgatott meg. Németh Zsolt fideszes államtitkár közel 20 év után is tisztán emlékszik a nyilván általa se hallott hangüzenetre. Szerinte sok-sok éve volt egy Mesterházy Attila nevű, a politikai életben teljesen ismeretlen fiatalember, aki üzenetrögzítőn jelentkezett veszprémi alapszervezetükbe. Ez a fiatalember Németh szerint megegyezik az MSZP jelenlegi elnökével, aki azért állt végül szoci politikusnak, mert Fideszék nem hallgatták le az üzenetet, és nem hívták őt vissza, hogy felvegyék a Fideszbe :) Kérdés: Ha nem hallgatták meg a rögzítőre mondott üzenetet, akkor honnan tudják, hogy ki volt az, és mit üzent? Árpikám! Eddig se a brilliáns elmétekért és a penge logikátokért szerettünk titeket, de találj már ki valami hihetőbb sztorit Mesterházy-ügyben, mert ez így nagyon gyenge :)

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariabloghu
@entero: A fiatalember azért volt nyugodt, mert megfelelő neveltetést kapott gyerekkorában. Ugye nem gondolod, hogy az a magatartás lenne az etalon, amit a lepukkant hátterű B-közép csürhe produkál az utcán?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@entero: De csak olyan szinten,ahogy én! Ja,és a "büdös komcsi nyuggert mellözd jó!"Mert nem vagyok sem büdös sem komcsi és mégkevésbé nyugger! Ezt jól vésd az eszedbe!!Ami a törlésedet illeti,nem te töröltettél a modival valami förmedményedet, mert nem is tudnád töröltetni,hanem törölték!! Megint hazugságon lettél kapva!!
kengyefuto
@entero: Elég gyakran teszed a célon való túllövöldözést!Töröltek is néhányszor miatta. Nem gondolod,hogy egy véletlenül arra járót lősz agyon?Vagy az nem számít? Csak lődözünk,lödözünk?
entero
@kengyefuto: Jól az eszembe vésem, már hozom is a bilit, mert nagyon megijedtem:-)) Mindenesetre én is jeleztem, hogy töröljék, végül is a lényeg, hogy már nincs ott. Talán te vagy a propi egyik szerkesztője, netalán a moderátor? Ennyi mocskolódás másként nem maradhatna meg, amiket te leírsz. Nem vagy baloldali, sem nyugdíjas? Akkor nem igaz, amiket az adatlapodon megadtál magadról?
entero
@dzurinda: Rád bízom, amihez kedved van:-))
dzurinda
@entero: Akkor nevetek, az mégiscsak jobb, mint a sírás :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.